Projectinrichting

Diensten > Projectinrichting

De Mik bedrijfshuisvesting heeft een samenwerkingsverband met de bij de Rotterdamse Kuip gevestigde full service projectinrichter PLAN@OFFICE.

In een sterk veranderende markt waarin efficiëntie en imago sleutelwoorden zijn, moet vroegtijdig bepaald worden of een gebouw geschikt is voor uw organisatie. Past het bij uw imago? Is het future proof? Is het goed bereikbaar voor zowel klant als medewerker?

Een steeds belangrijker wordend aspect, is de inrichting van de ruimte. U wilt toch ook dat uw personeel zich thuis voelt en daardoor optimaal productief is. Het nieuwe werken wint elke dag terrein en wij adviseren in samenwerking met PLAN@OFFICE de beste manier om dit binnen uw organisatie toe te passen.

In samenwerking met PLAN@OFFICE Projectinrichting levert De Mik Bedrijfshuisvesting het advies, het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe inrichting. Vanaf het eerste contact van test-fit tot aan de oplevering van uw bedrijfs- of kantoorruimte.

                               

Als turnkey specialist, voorziet PLAN@OFFICE in de behoefte van inspirerende (interieur) architecten en doortastende projectmanagers, welke inspelen op actuele normen, wensen en trends.

Ontzorgen staat bij PLAN@OFFICE centraal. Tevens heeft PLAN@OFFICE duurzaamheid, kwaliteit en design  hoog in het vaandel staan, hierdoor wordt elk project kwalitatief hoogwaardig en volledig naar wens ingericht en opgeleverd.

Vanuit deze samenwerking zijn onder andere de kantoren van de Persgroep / AD, Mazda Nederland, ThyssenKrupp, ArboUnie en In-lite gerealiseerd.


Project:         In-Lite, Gorinchem, 2016.