Recente Transacties

Nieuwe huurder in gebouwcomplex De Admiraal

Small_naamloos

Stichting Yulius heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 204 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van gebouwencomplex De Admiraal gelegen aan de Oostzeedijk 276 te Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens verhuurder Property Investment Rotterdam B.V.

 

Beekink Groep B.V. huurt kantoorruimte aan de Rivium Boulevard 46 te Capelle aan den IJssel

Small_foto

Beekink Groep heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van de 2e verdieping in het geheel verduurzaamde kantoorgebouw gelegen aan de Rivium Boulevard 46 te Capelle aan den IJssel. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 312 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 4 parkeerplaatsen op eigen afgesloten parkeerterrein.

Beekink Groep B.V. is een ingenieurs-/adviesbureau met betrekking tot technische installaties. Het bedrijf bestaat al ruim 29 jaar en heeft al veel grote projecten mogen uitvoeren. www.beekink.com

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., behartigde de belangen van verhuurder bij de verhuur aan Beekink Groep B.V.

 

Vastgoed in Nederland B.V. koopt bedrijfsruimten gelegen te Barendrecht

Small_knipsel

Vastgoed in Nederland B.V. koopt bedrijfsruimten gelegen te Barendrecht.

Vastgoed in Nederland B.V. heeft recent 9 bedrijfsruimten, gelegen op bedrijventerrein Vaanpark 4 aan de Tielseweg te Barendrecht, aangekocht. De bedrijfsobjecten zijn in 2006 gebouwd en hebben bij elkaar circa 1.888 m² verhuurbaar vloeroppervlak in combinatie met 16 parkeerplaatsen.

De bedrijfsunits zijn volledig verhuurd aan diverse gebruikers.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens koper Vastgoed in Nederland B.V. de transactie tot stand. Verkoper van de objecten is W.M.H. Vastgoed B.V. welke werd vertegenwoordigd door BeleggingspandRotterdam.nl         

 

Lunatech Labs huurt laatste verdiepingen in kantoorgebouw Hofplein Offices

Small_hofplein_20

Lunatech Labs B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1.403 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 22e en 23e verdieping van Hofpoort aan het Hofplein 20 te Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen. Hiermee is het gebouw met circa 19.000 m² kantoorruimte tegen het einde van 2019 volledig verhuurd! 

Lunatech verstrekt adviezen en verleent diensten op het gebied van informatietechnologie. De focus van Lunatech ligt op het bouwen van aangepaste softwaresystemen en voornamelijk op systeemintegratie, backend-systemen en aangepaste dashboards.  

Hofplein Offices heeft de afgelopen 2 jaar, mede door de opening van Spaces, een zeer succesvolle transformatie ondergaan tot een van de meest vooruitstrevende multi-tenant werkomgevingen in Rotterdam. Door het geboden flexibel werkconcept met talloze aanvullende voorzieningen hebben de afgelopen periode reeds een groot aantal kleine, middelgrote en multi-nationale ondernemingen gekozen voor een vestiging in Hofpoort. Spaces is met ca. 12.000 m² de grootste huurder in Hofpoort.  

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens gebouweigenaar PPF real estate. NL asset management heeft het asset management voor het gebouw verzorgd sinds de acquisitie in 2013, destijds met 85% leegstand.

 

Diverse verhuurtransacties in Riverside Offices

Small_knipsel

In de laatste 6 maanden heeft er een verhuurpiek plaatsgevonden in Riverside Offices in Capelle aan den IJssel. De 5 nieuwe huurders zijn Solar Nederland, Anixter, C-Job, Acta Marine en Brush. Opvallend is dat  slechts Anixter zich binnen het Rivium heeft verplaatst naar Riverside Offices, terwijl de andere 4 partijen afkomstig zijn uit de regio Rotterdam.

Er is ruim 2.700 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw I en gebouw II gelegen aan de Schaardijk 372. De ruimtes zijn allemaal opgeleverd in gerenoveerde staat, voorzien van onder meer nieuwe systeemplafonds inclusief LED verlichting, nieuwe toiletgroepen en nieuwe klimaatbeheersing.

Riverside Offices is een kantoren complex bestaande uit 4 karakteristieke gebouwen (inclusief 2 paviljoens) op het Rivium, gelegen aan de oever van de Maas. Riverside Offices biedt haar gebruikers “shared services” als: vergaderruimtes, catering, bedrijfsrestaurant, flexibele werkplekken, etc. Zie verder www.riversideoffices.nl.