Recente Transacties

Eigenaar/gebruiker koopt bedrijfscomplex gelegen aan de Industrieweg 52 te Rotterdam

Small_industrieweg_52

Clean Lease Randstad Onroerend Goed B.V. heeft onlangs het bedrijfscomplex gelegen aan de Industrieweg 52 te Rotterdam verkocht aan een eigenaar gebruiker.

Het complex heeft een totale grootte van ca. 4.200 m² waarvan een bedrijfsruimte van ca. 3.500 m² in combinatie met ca.  650 m² kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein Spaanse Polder.

Thoma Van Bussel Bedrijfsmakelaars adviseerde de verkoper.  De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde de koper.

Particuliere belegger koopt bedrijfscomplex aan de Bleiswijkseweg 51 te Zoetermeer

Small_nieuwe_situatie

Een particuliere belegger heeft het bedrijfscomplex, ter grootte van ca. 5.246 m² zeer hoogwaardige bedrijfsruimte, ca. 2.187 m² kantoorruimte (Energielabel A) en ca. 550 m² kantine- en entresolruimte in combinatie met in totaal 90 parkeerplaatsen aan de Bleiswijkseweg 51 in Zoetermeer gekocht. Het complex is langjarig en single-tenant verhuurd en wordt momenteel gerenoveerd, verduurzaamd en vergroot voor de nieuwe huurder. De oplevering van de renovatie en de nieuwbouw is eind 2019 voorzien.

Het bedrijfscomplex is gesitueerd op bedrijventerrein “Brinkhage” en ligt nabij volwaardige op- en afritten naar en van de A12 (Den Haag - Utrecht) alsmede op korte afstand van de N209 en N470 met goede verbindingen naar o.a. Leiden, Bleiswijk, Delft Zuid en Rotterdam The Hague Airport. Tevens ligt het bedrijfscomplex in de invloedsfeer van het nieuwe NS-station Lansingerland-Zoetermeer en de RandstadRail waardoor ook de centra van Rotterdam en Den Haag makkelijk bereikbaar zijn.

Meerdervoort Group koopt twee kantoorgebouwen in het centrum Zwijndrecht

Small_persbericht

De Meerdervoort Group B.V.  heeft de multi-tenant kantoorgebouwen “Victor & Boris” tegenover het bus- en NS-station Zwijndrecht gekocht.

Gebouw “Boris” staat aan de Stationsweg en is circa 3.415 m² groot. Gebouw “Victor” staat aan het Stationsplein en omvat circa 3.420 m² is qua omvang het grootste professionele flex-kantoorconcept in het Drechtsteden gebied. Bij de kantoorgebouwen behoren tevens 84 eigen parkeerplaatsen op een afsluitbaar eigen terrein.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van verkoper.

Webhelp huurt wederom ca. 793 m² in Delftse Poort Rotterdam

Small_1.dp

Webhelp heeft onlangs wederom een huurovereenkomst gesloten met CBRE Dutch Office Fund voor een uitbreiding met circa 793 m² kantoorruimte gelegen op de 13e etage in kantoorgebouw ‘Delftse Poort’, Weena 505 te Rotterdam. Inmiddels huurt Webhelp nu verdiepingen 11, 12 en 13 in het gebouw, totaal 3.288 m².

De grootschalige modernisering van gebouw Delftse Poort aan het Weena 505 hebben geresulteerd in de realisatie van een zeer modern full-service multi-tenant kantoorgebouw waarin het werknemers en werkgevers aan niets ontbreekt. Het afgelopen jaar heeft het makelaarsteam namens CBRE Dutch Office Fund inmiddels reeds circa 8.000 m² kantoorruimte verhuurd.

Webhelp is een internationale speler op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO) met maar liefst 40.000 medewerkers. Webhelp is specialist in customer experiences via alle kanalen, telefonie, social media, chat en webcare.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van verhuurder.

Energiewacht West Nederland B.V. sluit langjarige overeenkomst voor de Vareseweg 31-39 te Rotterdam.

Small_r-dam-vareseweg_31-39-001

U Vastgoed B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met Energiewacht West Nederland B.V. gesloten voor de huur van circa 1.630 m² kantoor/showroomruimte alsmede 44 parkeerplaatsen gelegen aan de Vareseweg 31-39 Rotterdam.

Het kantoorgebouw is kortgeleden aangekocht door U Vastgoed en door de komst van Energiewacht West Nederland B.V. volledig verhuurd. Het object is grondig gerenoveerd om aan de huidige eisen te voldoen.

Verhuurder U Vastgoed B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.  Huurder Energiewacht West Nederland B.V. werd  geadviseerd door Orange Realty.