#

Bedrijfsruimtes Rotterdam

Bedrijfsruimte huren of kopen in Rotterdam

 

Als het aankomt op het huren of kopen van een bedrijfsruimte of logistieke ruimte is Rotterdam de plek waar u moet zijn. Rotterdam biedt namelijk een mix aan mogelijkheden. Als echte havenstad is het natuurlijk logistiek gezien goed bereikbaar. Naast de haven is het ook een fantastische toegangspoort die mogelijkheden biedt via de ring van Rotterdam en de luchthaven. Dit biedt natuurlijk mogelijkheden voor uw bedrijf, maar ook voor de bereikbaarheid richting de leveranciers. Voor het huren of kopen van een bedrijfsruimte is er voldoende aanbod variërend van 150 m2 tot en met 50.000 m2. Aanbod waarin verschillende aspecten samenkomen die van invloed zijn op het kopen of huren van een bedrijfsruimte.

Plaats
Vloeroppervlakte
tot
Sortering
Aanbod type
Prijs

Huurprijs per (m² per jaar)

tot

Koop

tot
Oppervlakte

In Units Vanaf

tot
Ligging
Flexplek
Meetcertificaat aanwezig
Turn key
Energieklasse

Gevonden objecten (12)

Actieve filters:

De juiste keuze

 

Uiteindelijk is het belangrijk dat er een juiste keuze wordt gemaakt in het huren van een bedrijfsruimte die voor een lange periode gebruikt moet gaan worden. Hierin zijn er tal van keuzes die belangrijk zijn. Keuzes die allemaal in een bedrijfsruimte moet kunnen samenkomen. Kenmerking van bedrijfsruimte die van belang zijn, zijn bijvoorbeeld de locatie, de afmeting van een eventuele productieruimte, genoeg ruimte voor uw medewerkers, mogelijkheid tot opslag, de nodige hoogte van het plafond, maximale vloerbelasting, de bestemming van de bedrijfsruimte, grootte van het kantoor etc. Hoe maakt u hier de juiste, maar vooral slimme keuze in?

 

Gespecialiseerd vastgoedadviseur

 

De Mik bedrijfshuisvesting is al jarenlang gespecialiseerd als vastgoedadviseur in het huren of kopen van een bedrijfsruimte of grote logistieke opslagruimte. Met jarenlange ervaring in het verhuren en verkopen van kleine en grootschalige bedrijfsruimte kennen onze makelaars de ontwikkelingen die spelen in de markt. Ontwikkelingen die zorgen voor een verandering in de toekomst. We bewegen ons actief in de markt en zijn maatschappelijk betrokken. Door het samenkomen van verschillende aspecten weten onze ervaren makelaars te anticiperen op deze ontwikkelingen.

 

Door het centraal zetten van de klant zorgt De Mik ervoor dat er verschillende aspecten worden samengebracht. De Mik heeft verschillend aanbod als het aankomt op bedrijfsruimtes. Door de betrokkenheid van onze makelaars in het proces zal er zonder twijfel een passend aanbod tussen zitten voor u. Door middel van gespecialiseerd advies en klantgerichte service bieden wij een zorgvuldige analyse. Dit resulteert in het leveren van echt maatwerk als het aankomt op strategie die van positieve invloed is op de huisvesting van uw bedrijf.

 

Professioneel en ervaren

 

Benieuwd naar het professionele en ervaren advies van onze makelaars? Neem gerust contact op. Zo weet u zeker dat u wordt voorzien van passend advies. Op weg naar advies waar u op kan bouwen. Op weg naar een perfecte bedrijfsruimte of logistieke opslagruimte die aansluit bij het bedrijf en de ontwikkelingen in de markt. Door middel van het formuleren van eenduidige vastgoedstrategieën en het leveren van huisvestingsoplossingen op maat adviseren wij (inter-) nationale bedrijven, overheden en instellingen.

 

In de haven en op de markt voor industrie en logistiek gebeurt altijd wel iets. De makelaars en vastgoedadviseurs van De Mik bedrijfshuisvesting zijn bekend met de dynamiek van de regio en weten wat er speelt op het gebied van infrastructurele werken, bedriventerreinen in de regio, knooppunten en nieuwbouwontwikkelingen.