Blaak 555

3011 GB Rotterdam


8.952 m2 (in units vanaf 408 m2)

€ 185 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

winkelgebied stadscentrum

Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Object
Blaak 555 wordt Five55. Van buiten altijd al een eyecatcher, van binnen nu volledig gerenoveerd en gerestyled. Chique zakelijk interieur en nieuwe services, zoals publiek toegankelijke horeca. Five55 opent de deuren en verandert van karakter. Van gesloten naar multi-tenant. Van nummer naar hotspot. Uitstekend bereikbaar op een prominente plek in de stad: het central business district. Beleef het aan de Blaak.

Het interieur van Five55 is stijlvol, ruim en vooral: licht. De grote ramen met lage vensterbanken bieden een fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam, zoals de Nieuwe Maas, de Markthal, de Euromast en de twee beroemdste bruggen van Nederland.

Five55
Five55 biedt de services die passen bij een modern lifestyle kantoorgebouw. De representatieve receptiebalie is bemand, de stijlvolle coffeebar en restaurant publiek toegankelijk. Verder heeft het gebouw diverse zitjes voor informeel overleg. De gebouwmanager van Five55 zorgt ervoor dat het huurders aan niets ontbreekt.

Lunchen in Five55 is lokaal & lekker met het innovatieve cateringconcept van We Canteen. Elke dag verzorgt een lokale ondernemer de lunch. Op het menu: spannende wereldgerechten en biologische specialiteiten. Lekker, vers, gezond en gevarieerd. Lunchtijd wordt loungetijd in Five55.

Niveau van oplevering
Met een van de zes liften kom je op de kantoorvloeren die in een gerenoveerde casco+ staat worden opgeleverd. Op elke verdieping is een pantryaansluiting aanwezig en zijn de toiletgroepen vernieuwd. Alle kabelgoten zijn voorzien van elektrabekabeling.

De volledig nieuwe regeltechniek wordt aangelegd met het oog op health en wellbeing voor hoogwaardig comfort. Five55 wordt verlicht via energiezuinige ledverlichting in combinatie met aanwezigheidsdetectie en daglichtaanpassingen. Verder is het gebouw voorzien van isolerende dubbele beglazing. Het gebouw is aangesloten op stadsverwarming waarmee Five55 bijdraagt aan een gasvrij Nederland en zorgt voor een belangrijke CO2-besparing.

Omgeving
Five55 ligt aan de Blaak: de grootstedelijke avenue tussen stad en haven. Vele nieuwe woontorens en niet-te-missen horeca maken de directe omgeving van Five55 tot een plek waar je graag wilt zijn. In de buurt onder meer: de Oude Haven, de Markthal en de Witte De Withstraat. Architectonische hoogstandjes staan naast historische platbodems. Horeca is er in alle soorten: van low key eetcafés tot sterrenrestaurants. De Blaak is net zo afwisselend als Rotterdam.

Bereikbaarheid
Five55 is uitstekend bereikbaar met de auto en alle vormen van openbaar vervoer: van metro tot watertaxi.

Auto
Met de auto zit je binnen 10 minuten op de A20 en A16. Parkeren kan onder het gebouw of in een van de vele parkeergarages in de directe omgeving. De ingang van Q-park Koopgoot is schuin tegenover Five55.

Openbaar vervoer
De metro stopt praktisch voor de deur en Rotterdam Centraal is vlakbij. Vanaf daar ligt de wereld aan je voeten: in 12 minuten op Rotterdam The Hague Airport, in 35 minuten op Schiphol Airport. De hogesnelheidstrein vertrekt van Rotterdam naar alle grote Europese steden.

Beschikbaarheid
Five55 bestaat in totaal uit circa 28.516 m² kantoorruimte waarvan circa 8.952 m² voor verhuur beschikbaar is. De huidige beschikbaarheid is als volgt verdeeld over het gebouw:
Verdieping Metrage
verdieping 1 circa 782 m² kantoorruimte
verdieping 2 circa 803 m² kantoorruimte
verdieping 3 circa 806 m² kantoorruimte
verdieping 4 circa 1.354 m² kantoorruimte
verdieping 14 circa 881 m² kantoorruimte
verdieping 15 circa 877 m² kantoorruimte
verdieping 17 circa 879 m² kantoorruimte
verdieping 18 circa 880 m² kantoorruimte
verdieping 23.1 circa 440 m² kantoorruimte
verdieping 23.2 circa 408 m² kantoorruimte
verdieping 24 circa 842 m² kantoorruimte

De exacte metrages per vloer zijn vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

Huurprijs
Kantoorruimte: van € 185,00 - € 230,00 per m² per jaar.
Parkeerplaatsen: € 2.500,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde bedragen dienen te worden vermeerderd met b.t.w. en servicekosten.

Parkeren
Er zijn 58 parkeerplaatsen beschikbaar in ondergelegen parkeerkelder.
1 parkeerplaats per 330 m² kantoorruimte.

Er worden tevens abonnementen aangeboden in de Q-park garage Koopgoot waarvan de entree schuin tegenover de entree van Five 55 gelegen is.

Huurtermijn
5 of 10 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 49,50 per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, excl. b.t.w. voor ondermeer de navolgende leveringen en diensten:
• energieverbruik zowel individueel als algemeen;
• algeheel onderhoud en keuring installaties;
• schoonmaak algemene ruimten en glasbewassing;
• hospitality diensten;
• beveiligingsdiensten.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 185
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1996

Oppervlakten

Oppervlakte 8.952 m2
In Units vanaf 408 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt Niet beschikbaar
Parkeerplaatsen overdekt 58

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Liften
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Topkoeling
Receptie
Kantine
Vergaderruimte
Sanitair
Pantry keuken
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Mark van den Heuvel

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).