Borchwerf 0 ong

4704 RG Roosendaal


Huurprijs op aanvraag
bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
Op het bedrijventerrein Borchwerf ontwikkelt VGP momenteel het VGP Park Roosendaal met 50.000 m² aan A-klasse ruimte die geschikt is voor logistiek, productie en verkoopactiviteiten.

VPG Park Roosendaal is gelegen op een van de bekendste bedrijventerreinen van Nederland namelijk Borchwerf. Gelegen in de zone van zowel de blauwe logistieke banaan als het hart van Europa en is dit jaar als logistieke hotspot “West Brabant” in de top 3 geëindigd van het jaar 2019. Het bedrijvenpark is zeer strategisch gelegen vanwege de centrale ligging in West-Europa en de goede verbinding naar de Mainports Rotterdam en Antwerpen. Het bedrijvenpark Borchwerf is verbonden met spoorlijn Rotterdam – Antwerpen/Vlissingen en door haar ligging aan de Roosendaalse Vliet heeft het eigen haven faciliteiten. Dichtbij het park gelegen kan gebruik worden gemaakt van zowel een busstation als een treinstation. De stad Roosendaal heeft meer dan 77.000 inwoners en biedt hoogwaardig gekwalificeerd personeel.
Kantoorruimte, mezzaninevloer en parkeerplaatsen zijn in gezamenlijk overleg nader overeen te komen. Elk ander metrage met betrekking tot de bedrijfsruimte is in overleg bespreekbaar.

Locatie
Het park ligt vlakbij de A17 en de A58/N268 en is daarmee verbonden met het noorden én het zuiden van het land en met België. Bovendien is het gebied een zeer belangrijk economisch knooppunt dankzij de spoorverbindingen met Nederland en België.

Het industrieterrein Borchwerf is aangesloten op de spoorlijn tussen Rotterdam en Antwerpen/Vlissingen en heeft eigen havenfaciliteiten aan de Roosendaalse Vliet. Ook stoppen er vlakbij het park treinen en bussen. Roosendaal heeft ruim 77.000 inwoners en een goed opgeleide beroepsbevolking.

EEN AANTAL AFSTANDEN

Amsterdam - 135 km
Rotterdam - 55 km
Utrecht - 95 km
Tilburg - 63 km
Eindhoven - 90 km
Antwerp (BE) - 55 km
Brussels (BE) - 99 km

Parkeren
Bij de logistieke ruimte is er ruim voldoende parkeermogelijkheid.

Kenmerken
Oppervlakte Totaal ca. 51.380 m²
Beschikbaar vanaf ca. 1.000 m²
Warehouse A ca. 41.552 m² bedrijfsruimte
Warehouse B ca. 9.701 m² bedrijfsruimte

Technische eigenschappen en duurzaamheid
VGP verzorgt gebouwen van hoge kwaliteit
Op verzoek kan alle verhuur ruimte worden aangepast op de wensen van de toekomstige klant. Ook wanneer een gebouw al in aanbouw is, zijn er tot op zekere hoogte nog aanpassingen mogelijk waarmee kan worden ingespeeld op speciale technische
wensen van de klant. Een ervaren team van experten van VGP gaat na welke behoeften er bij de klant zijn, en zorgt vervolgens
voor een succesvolle implementatie. We werken continu aan de verdere optimalisatie van onze gebouwen en houden daarbij
altijd rekening met de behoeften van de markt en met actuele technische ontwikkelingen. Uiteraard krijgen energie-efficiëntie
en duurzaamheid daarbij altijd prioriteit.

PRODUCTIE- EN MAGAZIJNRUIMTEN
Iedere klant heeft eigen specifieke eisen. Wij leveren bij al onze productie- en magazijnruimten maatwerk en passen deze
precies aan op de specifieke wensen en behoeften van de klant.

RAMEN
Alle kozijnen in kantoorruimten bestaan uit thermisch gescheiden aluminiumsecties met drie compartimenten, met een gepoedercoat en gekleurd oppervlak (RAL). Het geïsoleerde glas heeft een U-waarde (warmtegeleidingscoëfficiënt) van 1,1 W/m2K.

LICHTSTRATEN
Minimaal 2% van het dakoppervlak wordt gemaakt van doorzichtige materialen. Deze worden ontworpen in overeenstemming met brand- en hygiënevoorschriften. Er worden automatische systemen voor ventilatie geïnstalleerd wanneer dit wettelijk verplicht is.

VERLICHTING
Magazijnruimten worden voorzien van LED verlichting met een lichtsterkte van 200 lux in de ruimte tussen schappen en 300 lux
in de pickzone. Bij het ontwerp van de verlichting wordt rekening gehouden met antiverblindings criteria. De verlichting wordt opgedeeld in apart regelbare delen.

DAK
De dakconstructie bestaat uit spanten van gewapend beton, trapezium vormige staalplaten, een damp isolatielaag en PIR segmenten voor warmte-isolatie met in elkaar grijpende verbindingen, of minerale isolatie en een toplaag van waterdicht folie.

De isolatie heeft een Rc-waarde van 6,0 m²K/W.

DRAAGCONSTRUCTIE
De draagconstructie van de gebouwen is gemaakt van geprefabriceerd gewapend beton. De kolommen worden geplaatst in een raster van 18 x 24 m. Tussen de vloer en het laagste deel van de draagconstructie in het magazijn is er standaard een vrije hoogte van minimaal 12 meter. Daarnaast is er de mogelijkheid om een mezzanine toe te voegen.

Technische eigenschappen en duurzaamheid
BESTRATING
Alle toegangswegen voor vrachtwagens, inclusief parkeerterreinen en laad- en loslocaties, zijn zodanig bemeten dat volledig geladen voertuigen van 18 meter er voldoende ruimte hebben om te laden en te lossen. Alle toegangswegen voor vrachtwagens zijn gemaakt in asfalt, de parkeerplaatsen met betontegels.

DOCKS
Er zijn voldoende hydraulische levellers en docks aanwezig voor het laden en lossen van vrachtwagens. De standaard sectionaaldeuren zijn 3,0 bij 3,5 meter groot en zijn uitgerust met een kijkvenster. Elk dock beschikt ook standaard over een rubberen dockshelter en over volautomatische hydraulische laadbruggen met een laadcapaciteit van 60 kN.

GEVEL
De gevel van magazijnen bestaat uit stalen sandwichpanelen. De isolatie heeft een Rc-waarde van 4,5 m²K/W. De draagconstructie van de gevel is verankerd in de dragende kolommen van gewapend beton.

KANTOORRUIMTEN
De kantoorruimten beschikken over airconditioning en hebben een systeemplafond met panelen van minerale vezels. Afhankelijk van de wensen van de klant is de vloer bedekt met een hoogwaardig en slijtvast tapijt, met tegels of met linoleum. De binnendeuren en muurkleuren worden uitgevoerd op basis van de wensen van de klant.

VLOER
De magazijnvloeren zijn gemaakt van een gewapende monolithische betonplaat. De vloeren worden gelegd op een verdichte ondergrond (maximaal draagvermogen minimaal 80 MPa) die is bedekt met PE-scheidingsfolie. De maximale draaglast van de vloerplaten is 7.000 kg/m². Vloeroppervlakken worden mechanisch afgewerkt. (De vlakheid van het oppervlak is conform DIN 18202, tabel 3, regel 4.)

Voorwaarden en condities
Huurprijs
De huurprijs is nader overeen te komen.

Voorschot servicekosten
Het voorschot inzake de servicekosten zijn nader overeen te komen.

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

VGP N.V.
VGP N.V. is een toonaangevend pan-Europese ontwikkelaar, manager en eigenaar van kwalitatief hoogstaand logistiek en semi industrieel vastgoed. VGP opereert met een volledig geïntegreerd businessmodel met capabiliteit en uitgebreide ervaring langs de hele waardeketen. De Groep heeft een gevorderde grondbank van 7,3 miljoen m2 en de strategische focus is op de ontwikkeling van logistieke en semi-industriële business parken. Opgericht in 1998 als een familiebedrijf in Tsjechië, heeft VGP nu circa 180 medewerkers en is actief in 12 Europese landen zowel voor eigen rekening als voor rekening van VGP European Logistics, een joint venture met Allianz Real Estate. Per december 2018 is de bruto waarde van de investeringen van VGP, inclusief de joint venture, €1,94 miljard en het bedrijf had een Net Asset Value of intrinsieke waarde (EPRA NAV) van €575 miljoen. VGP staat genoteerd op de beurs van Euronext Brussel en Prague Stock Exchange (ISIN: BE0003878957).
Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.vgpparks.eu

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs Huurprijs op aanvraag
Huurconditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2021

Oppervlakten

Oppervlakte Niet beschikbaar
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*
Vergelijkbaar aanbod

Geen resultaten

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).