#

Bouwgrond Rotterdam

Bouwgrond kopen in Rotterdam

 

Dat de vraag naar woningen in Rotterdam steeds meer aan het stijgen is, moge duidelijk zijn. Echter, is het ondernemerschap binnen de regio ook erg aanwezig. De regio Rotterdam blijft bewegen en is continu aan het veranderen. Voor bedrijven een uitgelezen kans om uit te breiden of zich te vestigen in deze groeiende en ondernemende regio. Er zijn in en om Rotterdam nog steeds diverse mogelijkheden een kavel bouwgrond te verwerven die perfect aansluiten op deze ambities. Het is de kans om mee te bouwen aan de groei van deze stad. De Mik bedrijfshuisvesting heeft alle kennis door het aanbieden van gespecialiseerd advies door deskundige makelaars.

 

Het kopen van geschikte bouwgrond is namelijk een lastige klus. Er komen veel elementen bij kijken waar rekening mee moet worden gehouden. Een goede oriëntatie is daarin dan ook erg belangrijk. In deze oriëntatie moet dus rekening worden gehouden met verschillende elementen. De Mik helpt u hier graag bij. Door directe betrokkenheid, gedegen know-how van vastgoed en gezond koopmanschap zijn wij ervaren als het aankomt op het kopen en verkopen van een bouwgrond.

Plaats
Vloeroppervlakte
tot
Sortering
Aanbod type
Prijs

Huurprijs per (m² per jaar)

tot

Koop

tot
Oppervlakte

In Units Vanaf

tot
Ligging
Flexplek
Meetcertificaat aanwezig
Turn key
Energieklasse

Gevonden objecten (0)

Actieve filters:

Locatie

 

De bereikbaarheid voor uw bedrijf moet natuurlijk goed zijn. Zo kan er worden gekeken naar de invloed van bereikbaarheid door snelwegen, maar ook in combinatie met de haven van Rotterdam en het spoor. Een aansluiting aan de ring van Rotterdam zou bijvoorbeeld een perfecte locatie zijn voor vrachtverkeer. Maar, zo zijn er ook andere locaties in Rotterdam die zorgen voor een perfecte bereikbaarheid voor uw leveranciers en medewerkers.

 

Invloedrijke aspecten

 

Naast de locatie zijn er nog tal andere aspecten die invloed hebben op het kopen van een geschikte bouwgrond. Zo moet er worden gekeken wat er mogelijk is op een kavel qua bouwvolume en soort bebouwing. Maar ook aspecten als milieucategorie, beschikbaarheid, bestemming en natuurlijk de prijs.

 

Het is belangrijk om te weten welke aspecten voor uw bedrijf een belangrijke factor spelen die invloed hebben op de vorderingen van het bouwproces. Het is belangrijk dat er geen onverwachte vertragingen komen doordat er geen goede oriëntatie heeft plaatsgevonden. Onze makelaars en vastgoedadviseurs zijn maatschappelijk betrokken. We bewegen actief in de markt, waardoor we weten wat er bij een bedrijf of organisatie op huisvestingsgebied speelt.

 

Door samen een analyse te doen op de aspecten die van invloed zijn voor uw bedrijf bij het kopen van een bouwgrond, weet u wat u te wachten staat. We willen er graag voor zorgen dat u vol vertrouwen aan de toekomst kan bouwen. Neem hiervoor gerust contact op met een van onze makelaars.