Churchillplein 184 -186

3011 EW Rotterdam


€ 1.500 p/m (Huurprijs)
winkelruimte

Winkelruimte

winkelgebied stadscentrum

Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Algemeen
De winkelruimte maakt deel uit van de commerciële ruimte gelegen aan Churchillplein 184 – 186 te Rotterdam. Het betreft circa 70 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond ten behoeve van een winkel-, kantoor- of (medische) praktijkruimte gelegen aan Churchillplein 186 te Rotterdam. De commerciële ruimte heeft een eigen entree en is gelegen schuin tegenover de Coolsingel en metrostation Churchillplein.

De ruimte beschikt over een brede pui voor naamsreclame, reclame aan de gevel is ook mogelijk.

Parkeren
Op de Karel Doormanstraat en de Hartmanstraat zijn 2 openbare parkeergarages waar tevens mogelijkheden voor zakelijke abonnementen beschikbaar zijn.

Locatiegegevens
Het object is gelegen in het centrum van Rotterdam aan één van de meest drukke kruispunten, te weten de kruising Westblaak / Coolsingel. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met metro Station Churchillplein op nog geen 100 meter afstand. Tevens bevindt zich op loopafstand een tramhalte.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed is door de aansluitingen op de ring Rotterdam en door de ligging nabij de voet van de Erasmusbrug welke onderdeel uitmaakt van de centrale stads-as alsmede door de ligging nabij de boompjes/Maasboulevard. In het centrum zijn diverse parkeergarages.

Voorzieningen
De commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van o.a.:
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- stadsverwarming door middel van radiatoren;
- eigen toilet en pantry;
- gebruik van 2 reclameborden aan de gevel;
- gebruik van ramen t.b.v. bestickering.

Desgewenst kan de ruimte op de verdieping die middels een wenteltrap te bereiken is tevens worden gehuurd tegen een meerprijs.

Huurprijs
€ 1.500,-- per maand, exclusief b.t.w. en inclusief service- en energiekosten.

Huurtermijn
Het betreft een onderverhuur tot en met 30 april 2022. Eventuele verlenging na afloop van deze periode behoort tot de mogelijkheden.

Aanvaarding
Per direct.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van de standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.500 p/m (Huurprijs)
Huurconditie Per maand
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1981

Oppervlakten

Oppervlakte 70 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Publieksgerichte dienstverlening
Showroom
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren