Coolsingel 101

3012 AG Rotterdam


€ 32.500 p/j
winkelruimte

Winkelruimte

Omschrijving

Algemeen
In het winkelhart van Rotterdam is circa 175 m² representatieve winkel-/commerciële ruimte beschikbaar gelegen aan de Coolsingel 101 te Rotterdam. De winkelruimte is gelegen schuin tegenover Dakasport en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, zakelijke districten en het nieuwe Centraal Station.

Locatiegegevens.
De winkelruimte-/commerciële ruimte is gesitueerd aan de Coolsingel in het hart van het centrum van Rotterdam (Beurstraverse, Hoogstraat, Lijnbaan, etc.), restaurants, hotels en diverse banken bevinden zich in de directe omgeving. Over de Coolsingel rijden diverse trams en zijn haltes van de metro naar Rotterdam CS. Rotterdam CS ligt op 10 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Haltes voor tram en bus zijn schuin tegenover het gebouw gelegen. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Via de Coolsingel/Hofplein/Schiekade krijgt men aansluiting op de noordelijke ring rond Rotterdam. Via de Westblaak/Maastunnel/Zuidplein krijgt men aansluiting op de zuidelijke ring rond Rotterdam. Via de Schiedamsedijk/Boompjes/Maasboulevard komt men bij de A16 (Breda-Antwerpen en Gouda-Utrecht).

Huurprijs
€ 32.500,-- per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Huurtermijn
1 jaar met mogelijke verlengingsperiode(n) van telkens 1 jaar.

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van o.a.:
- aanwezige vloerafwerking (tegels);
- 2 keukens;
- systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- sanitaire toiletgroep.

Deze inrichtingscomponenten worden door verhuurder éénmalig “om niet” aan huurder overgedragen. Dit houdt in dat het (eventuele) onderhoud/reparatie en vervanging van deze zaken volledig voor rekening en risico van huurder komt.

Energielabel
Het gebouw beschikt over energielabel A.

Oplevering
Per direct.

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 32.500
Huurconditie Per jaar
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1975

Oppervlakten

Oppervlakte 175 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Showroom
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).