Coolsingel 97

3012 AG Rotterdam


€ 80.000 p/j (Huurprijs)
winkelruimte

Winkelruimte

Omschrijving

Algemeen
In het winkelhart van Rotterdam is circa 367 m² representatieve winkel-/commerciële ruimte beschikbaar in combinatie met circa 694 m² kantoor-/opslag-/atelierruimte, gelegen aan de Coolsingel 97 te Rotterdam. De winkelruimte is gelegen tegenover Dakasport en op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden, zakelijke districten en het nieuwe Centraal Station.

Indeling
Kelder/kantine opslag ca. 245 m²
Begane grond ca. 280 m²
1e verdieping ca. 87 m²
2e verdieping kantoor-/atelierruimte ca. 358 m²
3e verdieping opslagruimte ca. 40 m²
Totaal ca. 1.061 m²

Locatiegegevens.
De winkelruimte is gesitueerd aan de Coolsingel in het hart van het centrum van Rotterdam (Beurstraverse, Hoogstraat, Lijnbaan, etc.), restaurants, hotels en diverse banken bevinden zich in de directe omgeving. Over de Coolsingel rijden diverse trams en zijn haltes van de metro naar Rotterdam CS. Rotterdam CS ligt op 10 minuten loopafstand.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Haltes voor tram en bus zijn schuin tegenover het gebouw gelegen. Ook de bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Via de Coolsingel/Hofplein/Schiekade krijgt men aansluiting op de noordelijke ring rond Rotterdam. Via de Westblaak/Maastunnel/Zuidplein krijgt men aansluiting op de zuidelijke ring rond Rotterdam. Via de Schiedamsedijk/Boompjes/Maasboulevard komt men bij de A16 (Breda-Antwerpen en Gouda-Utrecht).

Huurprijs
€ 80.000,-- per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Huurtermijn
1 jaar met mogelijke verlengingsperiode(n).

Voorzieningen
Het gehuurde wordt opgeleverd in de huidige staat.

Oplevering
Per 1 februari 2020.

Voorschot servicekosten
€ 900,-- per maand, exclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 80.000 p/j (Huurprijs)
Huurconditie Per jaar
Aanvaarding Per datum

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1975

Oppervlakten

Oppervlakte 1.061 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Showroom
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren