Cypresbaan 7 -9

2908 LT Capelle aan den IJssel


612 m2 (in units vanaf 37 m2)

€ 70 /m2/jaar (Huurprijs)
kantoorruimte

Kantoorruimte

kantorenpark

Kantorenpark

Omschrijving

Algemeen
Dit kantorencomplex aan de Cypresbaan 7-9 te Capelle aan den IJssel, biedt huurmogelijkheden in twee vormen:

• Kant en klare businessunits tussen de 37 m² en 76 m² beschikbaar tegen all-in huurprijzen en voorzien van o.a. nieuwe airconditioning. Huurders kunnen gezamenlijk gebruik maken van een lunch- en vergaderruimte.
• Gerenoveerde zelfstandige kantoorruimte vanaf ca. 150 m² voor de grotere kantoorgebruiker die iets meer zijn eigen identiteit zoekt. Het niveau van oplevering kan met verhuurder worden besproken.

De gebouwen beschikken gezamenlijk over een ruime moderne ingerichte entree zone. Op de Cypresbaan 7 is tevens een gastvrouw aanwezig van 08.30 uur tot 13.00 uur.

Beschikbaarheid
Verdieping Huisnummer 9
3e verdieping 501 m²
Voor deze verdieping geldt dat deelverhuur mogelijk is.

In het businesscentrum zijn regelmatig diverse units vanaf 37 m² en € 385,- per maand beschikbaar, vraag naar de beschikbaarheid.

*Prijzen zijn inclusief servicekosten, collectieve glasvezelverbinding en het gebruik van de gezamenlijke vergader- en lunchruimte. Exclusief b.t.w. en parkeren.
*De genoemde metrages betreffen het verhuurbare vloeroppervlak. Hierin omgeslagen zijn de gedeelde algemene ruimtes, entree, gangen, toiletten etc. Zie de plattegrond voor de netto metrages.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het eigen parkeerterrein aanwezig waar tegen een huur van € 350,00 per jaar een parkeerplaats kan worden gehuurd.

Locatiegegevens
Het complex is gelegen opbedrijvenpark Hoofdweg en is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam -Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen kilometer. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede het NS-/ metrostation Alexander.

Voorzieningen
De kantoorruimtes zijn voorzien van o.a.:
- representatieve entreehal;
- liftvoorziening;
- nieuwe systeemplafonds;
- nieuwe geïntegreerde energiezuinige verlichtingsarmaturen;
- zonwerende folie op de ramen;
- sanitaire groepen per verdieping;
- pantry per verdieping;
- glasvezelverbinding.

Huurprijs
Voor de zelfstandige kantoorunits geldt een huurprijs vanaf € 70,00 per m² per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten per maand vooruit te betalen. Deze huurprijs is gebaseerd op een opleveringsniveau in huidige staat. De glasvezelverbinding is niet opgenomen in de huurprijs.

Energielabel
Voor zowel de Cypresbaan 7 en 9 is de energieprestatie bepaald. Hierbij is een energielabel A afgegeven. Door investeringen in de duurzaamheid vanuit de verhuurder, voldoet het pand hiermee aan de verplichting om in 2030 een energielabel A te hebben en is derhalve enorm energiezuinig.

Huurtermijn
In overleg.

Voorschot service-/ en verwarmingskosten
Het voorschot bedraagt € 30,00 per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 70 /m2/jaar (Huurprijs)
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Oppervlakten

Oppervlakte 612 m2
In Units vanaf 37 m2

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Liften
Toilet
Pantry
Verwarming
Airco
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren