Dabbestraat 40

3255 XB Oude-Tonge


€ 1.850 p/m
winkelruimte

Winkelruimte

Omschrijving

Object
Winkelruimte ter grootte van ca. 135 m² in winkelcentrum “Dabbehof” te Oude Tonge.
Op het niveau van de Dabbestraat is een nieuw mooi winkelgebied gesitueerd, bestaande uit een tweetal supermarkten (AH 1.620 m² en Aldi 920 m²) en een aantal zogenaamde dagwinkels (o.a. Gall&Gall, Marskramer, Kruidvat, Bruna en banketbakker Koese). Vanaf de Dabbestraat zijn de winkels doorbroken door een overdekte passage die via een tapis rolleaux en/of lift uitkomt op het parkeerdek met woningen aan de Oostdijk.

Het winkelcentrum is inmiddels een groot succes met minimaal 12.000 betalende bezoekers per week.

Oude-Tonge (ca 5.000 inw.)
Oude-Tonge is gelegen in de Gemeente Oostflakkee, tussen de plaatsen Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel en Achthuizen. En verspreidingsgebied met totaal bijna 11.000 inwoners / 4.200 huishoudens. Middelharnis ligt op 10 km.

Van oudsher is Oude-Tonge een waterdorp. De jachthaven zorgt met name in de zomermaanden voor een voortdurende aanloop van toeristen die het bezoek van de met vakantie gaande inwoners opvangen. De gemeente heeft voornemens geuit om de kwaliteit van de jachthaven te verbeteren.

Het nieuwe winkelcentrum is op loopafstand (ca. 50m.) van de haven gerealiseerd.
Oude-Tonge is een bloeiend dorp waar in de toekomst meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd zullen worden voor toeristen als ook voor nieuwe bewoners. Kortom het winkelcentrum is het middelpunt van een bruisend dorp.

De Dabbestraat is werkelijk mooi gelegen tussen de Voorstraat, Kaai, Oostdijk en de Kerkring. Het winkelend publiek kan gebruik maken van verschillende goede parkeervoorzieningen in het centrum van Oude-Tonge. Middels bewegwijzering wordt het verkeer naar deze parkeerplaatsen geleid.

Op het nieuwe winkelcentrum zijn 76 (gratis) parkeerplaatsen gelegen en omliggend op straatniveau zijn circa 40 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
€ 1.850,-- per maand exclusief b.t.w.

Voorzieningen
Het gehuurde aan de nieuwbouw Dabbehof wordt geheel afgebouwd opgeleverd, voorzien van:
• basis sprinklernet;
• tegelvloer met vloerverwarming;
• elektrische installatie;
• pantry met toilet;
• gestucte wanden.

Huurtermijn
Minimaal 5 jaar + 5 optiejaren.

Voorschot servicekosten
€ 168,75 per maand exclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Inlichtingen
De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.
Lichtenauerlaan 140 (Brainpark II)
3062 ME Rotterdam
Telefoon: 010 - 453 03 03
Internet: www.demik.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.850
Huurconditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2009

Oppervlakten

Oppervlakte 135 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Detailhandel
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren

Vergelijkbaar aanbod

Geen resultaten

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).