#

Kantoorruimtes Rotterdam

Kantoorruimte huren Rotterdam

 

Als je het hebt over een opkomende, ‘booming’ stad, dan hebben we het natuurlijk over Rotterdam. Wie wil daar nou niet wonen of werken in een kantoorruimte die perfect aansluit op uw bedrijf of organisatie? De Mik kijkt samen met betrokken partijen naar de ontwikkelingen die spelen binnen de kantorenmarkt in de regio Rotterdam, waardoor de Mik een perfect aanbod aan kantoorruimte aan haar klanten aan kan bieden.

Plaats
Vloeroppervlakte
tot
Sortering
Aanbod type
Prijs

Huurprijs per (m² per jaar)

tot

Koop

tot
Oppervlakte

In Units Vanaf

tot
Ligging
Flexplek
Meetcertificaat aanwezig
Turn key
Energieklasse

Gevonden objecten (43)

Actieve filters:

Kantoorruimte vinden in Rotterdam

 

Met steeds meer snelgroeiende bedrijven steekt Rotterdam er met kop en schouders bovenuit. Dat is natuurlijk niet voor niets. Met de wereldhaven, het moderne CBD (Central Business District) en de mooie architectuur van de stad met een diversiteit aan musea, hotels en restaurants is Rotterdam een echte economische hotspot. Bij al die groeiende bedrijven horen natuurlijk ook kantoorruimten die beschikbaar zijn in deze alsmaar groeiende stad. Kantoorruimte die voor uw bedrijf een toplocatie biedt met nieuwe kansen in het vizier.

 

Het kiezen van een geschikte ruimte

 

De Mik biedt tal van kantoorruimtes aan. Van grootschalig in kantoorgebouwen met vele voorzieningen tot een kleinschalige kantoorruimte in een businesscenter. Kantoorruimtes worden zowel te koop en te huur aangeboden. De Mik kan u uitstekend adviseren in het maken van een keuze voor het huren of kopen van deze kantoorruimtes. Een ruimte die uw bedrijf mogelijkheden biedt om nieuwe kansen te creëren. Hierbij moet rekening worden gehouden met verschillende aspecten. Aspecten die niet zomaar door iedereen worden begrepen. Hiervoor is namelijk kennis en ervaring nodig. Het is verstandig om een makelaar of vastgoedadviseur in te schakelen die maatschappelijk is en uitstekende kennis heeft van de markt en de stad en de toekomstige ontwikkelingen. De makelaars van De Mik hebben alles in huis wat nodig is om een juiste keuze in kantoorruimte te maken voor uw bedrijf. Wij weten als geen ander wat er in de markt speelt. Door middel van een zorgvuldige analyse wordt er gekeken naar welke ruimte voor u geschikt is. 

 

Het complete plaatje

 

Naast dat het van belang is om te kijken naar een juiste locatie voor een kantoorruimte, is het ook belangrijk dat er wordt gekeken naar hoe het bedrijf er van de binnenkant uitziet, wat is de werkwijze en welke stijl kantoorruimte past het beste bij uw organisatie. Een open kantoortuin of veel kantoorkamers. Er zijn bepaalde aspecten binnen een kantoorruimte die van groot belang zijn voor het succes van uw bedrijf. Deze hebben invloed op zowel de werknemers als klanten uw relaties. 

 

Klantgericht contact

 

De Mik zet de klant in het middelpunt. Alle belangrijke aspecten worden samengebracht bij het kiezen van een kantoorruimte. Vanwege het verschillende aanbod dat De Mik in portefeuille heeft zal er uiteraard een passende kantoorruimte tussen zitten. Door het vertrouwde en klantgerichte contact is het inschakelen van De Mik letterlijk en figuurlijk een op maat gemaakte keuze. 

 

Rotterdam beschikt over een grote diversiteit aan kantoorgebouwen, ieder met verschillende typen kantoorruimten. Van een kantoor met maar 2 werkplekken tot een gebouw voor een multinational. Er is van alles mogelijk. Een keuze waarbij goed advies nodig is om tot een juiste beslissing te komen. Het is natuurlijk belangrijk dat het een kantoorruimte is waar u jaren lang naar volle tevredenheid gevestigd zal zijn.

 

Neem gerust contact op met een van onze professionele makelaars. Wij helpen u graag bij het adviseren van locatiekeuze of het vinden van maatoplossing. Allerlei aspecten die van belang spelen bij het maken van een geschikte keuze.