Karl Weisbardstraat 221 -241

3015 GM ROTTERDAM


5.713 m2 (in units vanaf 309 m2)

€ 235 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

in woonwijk

In woonwijk

overig

Overig

Omschrijving

Betreft
Little C is een nieuwbouwproject met 15 unieke, stijlvolle gebouwen gelegen aan de Coolhaven, pal naast het Erasmus MC, de Hogeschool Rotterdam en schuin tegenover Delfshaven, Mullerpier en Het Park bij de Euromast.

De reeds opgeleverde ontwikkeling bestaat uit 320 woningen waaronder lofts, appartementen en studio’s. Daarnaast is er zo’n 7.300 m² v.v.o. aan kantoren ontwikkeld en ook hierbij is er volop keuze; van ateliers en bedrijfsruimten tot één of meerdere kantoorvloeren. Verder zijn er stijlvolle horecavoorzieningen, ateliers en kleine bedrijfsruimten die het leven in Little C bijzonder maken. Ook maakt een 1-laagse ondergrondse parkeergarage met 245 parkeerplaatsen (waarvan 73 bestemd voor de kantoren) onderdeel uit van het project Little C.

Kortom een ideale en inspirerende werkomgeving. Het gonst er van de bedrijvigheid en tegelijkertijd is er volop ruimte voor ontspanning in het naastgelegen park of op één van de sfeervolle pleintjes.

Met buren als de Hogeschool Rotterdam, het Erasmus MC en de vele culturele hotspots heeft deze omgeving de juiste uitstraling en biedt het de ideale mogelijkheden voor het werken van de toekomst. Zeker met de ligging aan het water en bij het Park om de hoek die rust en ontspanning bieden tussen het werken door.

De architectuur heeft een authentieke en industriële uitstraling die doet denken aan Greenwich Village en Pearl District in wereldsteden als New York en Portland. Daarnaast is voor de hoogwaardige architectuur ook goed gekeken naar de omliggende omgeving. Vooral de stoere, oer Rotterdamse gebouwen hebben geïnspireerd. Deze hebben een rol gespeeld in de keuze van het soort baksteen, de voeg en de signing die zijn toegepast.

De beschikbare kantoren zijn gesitueerd in de gebouwen The Scott en The Clark. Little C biedt in totaal ruimte aan circa 7.300 m² v.v.o. kantoorruimte.

De kantoren in beide bouwblokken zijn gelegen op de begane grond t/m vijfde verdieping. De begane grond maakt dus expliciet onderdeel uit van de kantoren. Hiermee komt het kantoor ‘op de grond te staan’ en kan er – indien wenselijk bevonden door de huurder – een mooie verbinding gemaakt worden tussen begane grond en 1e verdieping (vide, open trap) en eventueel andere verdiepingen.

Gebouw The Scott wordt gehuurd door FRAME Offices waardoor er invulling gegeven gaat worden aan werkplekconcepten op de begane grond met vergader/ontmoetfaciliteiten alsmede lunchgelegenheid. Dit zijn faciliteiten waar ook de huurders van gebouw The Clark gebruik van kunnen gaan maken.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website: www.littlecworkspaces.nl.

Ligging en bereikbaarheid
“Little C” in de wijk Hoboken betekent snelle verbinding met de grote uitvalswegen, goed geregeld openbaar vervoer (metro, tram, bus en watertaxi) en (ondergrondse) parkeergelegenheid. Metrostation Coolhaven ligt op 500 meter afstand alsmede tramlijn 114, 100 en C03. In de directe nabijheid zijn dan ook vele grote instellingen op het gebied van zorg, wetenschap en cultuur gevestigd. Tevens is kenmerkend voor Hoboken dat er vele routes voor fietsers en voetgangers zijn die de verschillende gebieden in deze wijk logisch met elkaar verbinden. In de toekomst zal door middel van een loopbrug de directe verbinding naar het Erasmus MC gerealiseerd worden.

Oppervlakten
Er zijn een tweetal kantoorgebouwen beschikbaar:

The Clark - Karel Weisbardstraat 221-241
Voor de verhuur is circa 3.772 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de navolgende verdiepingen:
begane grond: ca. 309 m²
begane grond corner office/commercial: 158 m²
1e verdieping: ca. 653 m²
2e verdieping: ca. 663 m²
3e verdieping: ca. 663 m²
4e verdieping: ca. 663 m²
5e verdieping: ca. 663 m²

The Scott - Karel Weisbardstraat 193-201
Voor de verhuur is circa 1.941 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de navolgende verdiepingen:
3e verdieping: ca. 647 m²
4e verdieping: ca. 647 m²
5e verdieping: ca. 647 m²

De begane grond, 1e en 2e verdieping zijn verhuurd aan Frame Offices. Zij zullen deze verdiepingen gaan verhuren als managed offices. Ook de verdiepingen 3 tot en met 5 kunnen op maat en turn key gehuurd worden middels het Frame Offices concept. Tegen nader te bepalen voorwaarden en condities.

Voorzieningen
- centrale entree begane grond;
- 2 liften;
- hoogte begane grond 3.6 m, verdieping 2.7 m;
- dames & herentoiletgroep per etage;
- vloerbelasting 400 kg/m²;
- aansluiting pantry per etage;
- zonwerende beglazing;
- te openen ramen;
- verhuisraam per etage;
- stadsverwarming;
- elektra-tussenmeter per vloer;
- computervloer v.z.v. elektra gereed voor data;
- LED-armaturen met aanwezigheidsdetectie;
- klimaatplafondeilanden met centrale afzuiging.

Parkeren
In totaal zijn er 73 parkeerplaatsen en een afsluitbare fietsenstalling voor 62 fietsen in de ondergelegen parkeergarage beschikbaar (1:100).

Huurprijs
Kantoorruimte The Clark
€ 235,- per m² v.v.o. per jaar, excl. b.t.w.

Kantoorruimte The Scott
Huurprijs is nader te bepalen, afhankelijk van gewenst oplever- en voorzieningen niveau.

Parkeren
€ 2.500,- per plaats per jaar, excl. b.t.w.

Prijspeil per 1 januari 2022.

Huurtermijn
Minimaal 5+5 jaar.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt circa € 30,- per m² per jaar, excl. BTW en exclusief levering van energie, water en telecomdiensten. Jaarlijks worden de kosten naar rato van het verhuurbaar vloeroppervlak en aantal parkeerplaatsen vastgesteld en verrekend met de in rekening gebrachte voorschotbijdragen.

Oplevering
Vanaf Q1 2022.

EPC
Label A.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 235
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding Per datum

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2021

Oppervlakten

Oppervlakte 5.713 m2
In Units vanaf 309 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt Niet beschikbaar
Parkeerplaatsen overdekt 73

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Liften
Te openen ramen
Toilet
Verwarming
Mechanische ventilatie
Topkoeling
Receptie
Vergaderruimte
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).