Klaverbaan 102 -108

2908 KD Capelle aan den IJssel


1.426 m2 (in units vanaf 640 m2)

€ 2.200.000 k.k
€ 110 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
Te huur of te koop! Zelfstandig in het oog springend modern kantoorgebouw van 1.426 m² met een dakterras in combinatie met 300 m² bedrijfsruimte.

Het object betreft een representatieve kantoorruimte met bijbehorende bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein 'Capelle Trade Centre' te Capelle aan den IJssel. De opvallende architectuur van het gebouw is zeer herkenbaar en biedt uitstekende reclame mogelijkheden. Het kantoorgebouw heeft energielabel A en omvat 1.426 m² kantoorruimte verdeeld over 3,5 etage en een zeer fraai aangelegd dakterras. De aangrenzende bedrijfsruimte is circa 300 m² en is ook uitstekend in te richten als werkplaats of showroom. Ook is het mogelijk om indien gewenst de bedrijfsruimte uit te breiden met een deel van de begane grond van de kantoorruimte. Bij het bedrijfsgebouw kunnen maar liefst 45 parkeerplaatsen gehuurd worden.

Dit bedrijventerrein geniet een grote populariteit zowel ten behoeve van groot- als kleinschalige bedrijvigheid. De woonwijken Schollevaar met winkelvoorzieningen, Zevenkamp en de nieuwbouwwijk Nesselande liggen aangrenzend om het bedrijventerrein. De bereikbaarheid vanaf de A20 is uitstekend via Nieuwerkerk aan den IJssel of Rottterdam Alexander.

Indeling
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) van het gebouw bedraagt 1.426 m² kantoorruimte met 300 m² bedrijfsruimte. Het gebouw is als volgt ingedeeld:

Verdieping Kantoorruimte Bedrijfsruimte
Begane grond ca. 397 m² ca. 300 m²
1e verdieping ca. 389 m²
2e verdieping ca. 392 m²
3e verdieping ca. 248 m²
ca. 40 m² dakterras

Deelverhuur
In overleg en tegen nader overeen te komen voorwaarden is deelverhuur bespreekbaar. Het is derhalve mogelijk om uitsluitend kantoorruimte te huren vanaf 640 m², of een combinatie van de kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e verdieping (ca. 785 m²) in combinatie met de bedrijfsruimte.

Energielabel
Het object beschikt over Energielabel A.

Parkeren
Bij het object behoren 45 parkeerplaatsen, waarvan er 35 zijn gelegen voor, naast en achter het gebouw, en 10 parkeerplaatsen op een separaat parkeerterrein aan de andere zijde van het complex aan de Klaverbaan.

Locatiegegevens.
Bedrijventerrein “Capelle Trade Centre” kenmerkt zich door haar unieke ligging in de directe nabijheid van de rijksweg A20 en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. De op- en afritten (Rotterdam - Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen kilometer afstand. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede naar het NS-trein/metrostation Alexander.

Bekende bedrijven als, Flügel, Fagron, Opel-dealer Orange Motors, Van den Assem, Multicopy en 10-tallen andere bedrijven hebben zich vanwege haar centrale ligging, goede beveiliging en goede bereikbaarheid reeds gevestigd op Capelle Trade Centre.

De locatie voldoet aan alle hedendaagse eisen van een modern bedrijventerrein. Zo is er nabij de entree aan de Hoofdweg een servicepoint van waaruit dienstverlenende taken worden aangeboden, waaronder de beveiliging en onderhoud van het gehele bedrijventerrein. Diensten die vanuit dit servicepoint worden verleend worden bepaald door de Vereniging Parkbeheer welke bestaat uit alle gebruikers van het CTC. De vereniging heeft als doel om de hoogwaardige en duurzame uitstraling van het park te behouden. De parkmanager die is aangesteld door de Vereniging Parkbeheer heeft tot taak het regelen en het toezicht houden op het collectieve groenonderhoud, de parkbewaking, de vuilophaaldienst, gladheidsbestrijding en de dienstverlening vanuit het servicepoint. Vanuit het servicepoint worden tevens de beveiligingscamera’s gemonitord. De parkmanager is aanspreekpunt voor alle zaken die vestigingsklimaat op CTC bevordert. Alle gevestigde bedrijven nemen verplicht deel aan deze collectiviteit middels een bijdrage in de servicekosten. CTC heeft onlangs het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald.

Voorzieningen.
Het object wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:

Kantoorruimte:
- receptiebalie met ontvangstruimte*;
- keuken / kantineruimte op de begane grond*;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- systeemplafond voorzien van nieuwe LED-verlichtingsarmaturen;
- nieuw gesausde wanden;
- pantry en gescheiden toiletgroepen per verdieping;
- kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling*;
- enkele scheidingswanden *;
- dakterras;
- luchtbehandelingsinstallatie met topkoeling;
- personenlift;
- hoofdtrappenhuis en noodtrappenhuis.

Bedrijfsruimte:
- betonvloer, maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²;
- vrije hoogte ca. 6.8 meter;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- verwarming middels heater(s);
- daglichttoetreding door middel van lichtstraten in het dak;
- verlichting.

Voorzieningen aangeduid met een * zijn door voorgaande huurder aangebracht en worden “om niet” overgedragen. Eventueel onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is voor rekening van huurder. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorzieningen.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 110,-- per m² per jaar;
Bedrijfsruimte : € 65,-- per m² per jaar;
Parkeren : € 450,- per plaats per jaar.

Voornoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met b.t.w. en servicekosten.

Huurtermijn
5 jaar, met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Koopsom
€ 2.200.000 k.k. exclusief b.t.w.
De koop betreft het bedrijfsgebouw inclusief 35 parkeerplaatsen.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Capelle aan den IJssel
Sectie : D
Nummer : 4904 (gedeeltelijk) *
Grootte : 2.735 m² (gedeeltelijk) *
* het object dient kadastraal nog gesplitst te worden.

Oplevering
Per direct.

Bestemming
Onderstaand enige relevante bepalingen uit het bestemmingsplan:
- milieucategorieën 1 t/m 3;
- groothandel en bedrijfsdoeleinden;
- geen buitenopslag;
- geen horeca toegestaan;
- deelname aan de "Parkmanagement" vereniging.

Voorschot servicekosten
Een voorschot van € 1.500,- per maand, exclusief b.t.w., ten behoeve van het onderhoud van de gebouwgebonden installaties (mechanische installatie, overheaddeuren en brandslanghaspels), periodieke glasbewassing puien en gevel, dakinspectie, glasverzekering, bijdrage collectieve beveiliging, onderhoud terrein en (parkeer) terrein/parkmanagement. Uitgangspunt is dat huurder zelf zorg zal dragen voor aansluiting op nutsvoorzieningen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 2.200.000
€ 110
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Koopprijs € 2.200.000
€ 110
Koopconditie Kosten koper
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004

Oppervlakten

Oppervlakte 1.426 m2
In Units vanaf 640 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt 45
Parkeerplaatsen overdekt Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Liften
Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Verwarming
Mechanische ventilatie
Topkoeling
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).