Klaverbaan 102

2908 KD CAPELLE AAN DEN IJSSEL


€ 1.500 p/m
bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een representatieve bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein 'Capelle Trade Centre' te Capelle aan den IJssel. De bedrijfsruimte bestaat uit circa 300 m² en is uitstekend in te richten als werkplaats of showroom. Ook is het mogelijk om indien gewenst de bedrijfsruimte uit te breiden met een deel van de begane grond van de kantoorruimte. Bij het bedrijfsgebouw kunnen maar liefst 45 parkeerplaatsen gehuurd worden.

Dit bedrijventerrein geniet een grote populariteit zowel ten behoeve van groot- als kleinschalige bedrijvigheid. De woonwijken Schollevaar met winkelvoorzieningen, Zevenkamp en de nieuwbouwwijk Nesselande liggen aangrenzend om het bedrijventerrein. De bereikbaarheid vanaf de A20 is uitstekend via Nieuwerkerk aan den IJssel of Rotterdam Alexander.

Locatiegegevens
Bedrijventerrein “Capelle Trade Centre” kenmerkt zich door haar unieke ligging in de directe nabijheid van de rijksweg A20 en de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. De op- en afritten (Rotterdam - Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen kilometer afstand. Er is een directe busverbinding vanaf de Hoofdweg naar het NS-station Capelle-Schollevaar, alsmede naar het NS-trein/metrostation Alexander.

Bekende bedrijven als Flügel, Fagron, Opel-dealer Orange Motors, Van den Assem, Multicopy en 10-tallen andere bedrijven hebben zich vanwege haar centrale ligging, goede beveiliging en goede bereikbaarheid reeds gevestigd op Capelle Trade Centre.

De locatie voldoet aan alle hedendaagse eisen van een modern bedrijventerrein. Zo is er nabij de entree aan de Hoofdweg een servicepoint van waaruit dienstverlenende taken worden aangeboden, waaronder de beveiliging en onderhoud van het gehele bedrijventerrein. Diensten die vanuit dit servicepoint worden verleend worden bepaald door de Vereniging Parkbeheer welke bestaat uit alle gebruikers van het CTC. De vereniging heeft als doel om de hoogwaardige en duurzame uitstraling van het park te behouden. De parkmanager die is aangesteld door de Vereniging Parkbeheer heeft tot taak het regelen en het toezicht houden op het collectieve groenonderhoud, de parkbewaking, de vuilophaaldienst, gladheidsbestrijding en de dienstverlening vanuit het servicepoint. Vanuit het servicepoint worden tevens de beveiligingscamera’s gemonitord. De parkmanager is aanspreekpunt voor alle zaken die het vestigingsklimaat op CTC bevorderen. Alle gevestigde bedrijven nemen verplicht deel aan deze collectiviteit middels een bijdrage in de servicekosten. CTC heeft onlangs het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) behaald.

Voorzieningen.
Het object wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:
- betonvloer, maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²;
- vrije hoogte ca. 6.8 meter;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- verwarming middels heater(s);
- daglichttoetreding door middel van lichtstraten in het dak;
- verlichting.

Voorzieningen aangeduid met een * zijn door voorgaande huurder aangebracht en worden “om niet” overgedragen. Eventueel onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is voor rekening van huurder. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorzieningen.

Huurprijs
Bedrijfsruimte : € 60,-- per m² per jaar;
Parkeren : € 450,-- per plaats per jaar.

Voornoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met b.t.w. en servicekosten.

Huurtermijn
Voor onbepaalde tijd met een (wederzijdse) opzegtermijn van 3 maanden.

Oplevering
Per direct.

Bestemming
Onderstaand enige relevante bepalingen uit het bestemmingsplan:
- milieucategorieën 1 t/m 3;
- groothandel en bedrijfsdoeleinden;
- geen buitenopslag;
- geen horeca toegestaan;
- deelname aan de "Parkmanagement" vereniging.

Voorschot servicekosten
Een voorschot van € 175,-- per maand, exclusief b.t.w., ten behoeve van
- verbruik elektra, (stads-)verwarming en water;
- onderhoud heater;
- glasverzekering;
- onderhoud overheaddeur;
- parkmanagement;
- onderhoud dak.
Uitgangspunt is dat huurder zelf zorg zal dragen voor aansluiting op nutsvoorzieningen.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Door huurder zal een bankgarantie (volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Banken) worden afgegeven ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.500
Huurconditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2004

Oppervlakten

Oppervlakte 300 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse A
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).