Max Euwelaan 55 -57

3062 MA Rotterdam


317 m2 (in units vanaf 317 m2)

€ 145 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

kantorenpark

Kantorenpark

Omschrijving

Object
Nog een kantoorvloer beschikbaar van ca. 317 m² gelegen op de 2e verdieping in een kleinschalige kantoorvilla van 1.129 m² met eigen tuin met terras en parkeerterrein bestaande uit begane grond en 3 efficiënt indeelbare verdiepingen in een volgroeide groene setting in Brainpark I, tegenover de Erasmus Universiteit aan de Rijksweg A16, naast bus en metrostation P+R Kralingse Zoom in Rotterdam-Kralingen.

De kantoorvilla is onlangs geheel gemoderniseerd en beschikt over een prachtige ruime centrale entree en uitstekende koeling.

Het object is met aandacht voor details ontwikkeld als Nederlandse HQ van modehuis Christian Dior, onderdeel van LVMH, dat er jaren was gevestigd maar eruit groeide.

Wat maakt deze kantoorvilla bijzonder ten opzichte van de anderen? Zijn ligging, kleinschaligheid, indeelbaarheid en uitstekende parkeermogelijkheden!

* De mooiste plek van het gebied. Tegenover en met vrij uitzicht op de vijver, midden in het groen en ook goed herkenbaar vanaf de toegangsweg de Kralingse Zoom.

* Geen trappenhuis waar meerdere verdiepingen op uitkomen. Dat maakt royale open verdiepingen mogelijk, waar je kunt rondlopen met daglicht en uitzicht aan alle zijden. Een van de weinige kleine kantoorvilla’s op Brainpark met een centrale kern met lift en trap.

* Door efficiënte maatvoering ook in te delen met aparte vergaderruimten en/of als kamerkantoren.

*Gebouwd met bijzondere details, hogere plafonds, natuursteen, de uitkragende raampartijen die een aparte sfeer geven, met name binnen.

* In totaal 27 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein met daarbij veel parkeermogelijkheden op de Max Euwelaan.

* Horeca en andere voorzieningen van de EUR op loopafstand.

* Bushalte naast de deur en Kralingse Zoom op loopafstand.

Locatie
Brainpark I, refererend aan de tegenovergelegen Erasmus Universiteit (EUR) bestaat merendeels uit middelgrote kantoorgebouwen, gegroepeerd langs de rustige Max Euwelaan en K.P van der Mandelelaan.

Bereikbaar vanaf de Kralingse Zoom. Hotel/vergadervoorzieningen op loopafstand in het Novotel Brainpark ****. Brainpark l is met de auto gemakkelijk te bereiken, zowel vanaf de A16, onderdeel van de Ring rond Rotterdam en vanuit het centrum.

Ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar door de korte loopafstand van het OV knooppunt Kralingse Zoom met metro- en busstation. Met de metro is het ongeveer 12 minuten naar de binnenstad met al zijn voorzieningen en naar het grootschalige winkelgebied Alexandrium en NS intercity station Rotterdam-Alexander.

De Erasmus Universiteit beschikt over diverse, met name horeca maar ook repro, voorzieningen waar gebruikers van het Brainpark gebruik van kunnen maken. Onlangs is er een zeer modern “foodcourt” gerealiseerd met o.a. Starbucks en (biologische) lunchroom. Tevens is er een brasserie aanwezig.

Indeling
De kantoorvilla heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 1.129 m². Voor de verhuur is momenteel circa 317 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:

Verdieping Oppervlakte
Begane grond verhuurd
1e verdieping verhuurd
2e verdieping 317 m²
3e verdieping verhuurd

Prima parkeren
Bij de kantoorvilla behoort een met een slagboom af te sluiten parkeerterrein, met in totaal 27 parkeerplaatsen, hetgeen neerkomt op een uitermate goede parkeernorm van 1 plaats per circa 42 m² v.v.o. Ook is er ruime (betaalde) parkeergelegenheid langs de openbare weg, waarbij voor huurder de mogelijkheid bestaat parkeervergunningen bij de gemeente aan te vragen. Thans zijn er nog ca. 8 parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorzieningen
Eigenaresse heeft onlangs een verregaande ‘make-over’ uitgevoerd, waarbij de entree is uitgebreid en gerenoveerd, het binnen schilderwerk is uitgevoerd en nieuwe moderne plafonds met verlichting en koelings-voorzieningen zijn geïnstalleerd. Tevens is het sanitair per verdieping vervangen.

Staat van oplevering
* representatieve entree;
* brandmeld-/ontruimingsinstallatie;
* personenlift;
* pantry aansluiting per bouwlaag;
* gescheiden toiletgroepen op alle bouwlagen;
* prima vrije hoogte in de kantoren (hoger dan de gebruikelijke 2.60 m1);
* te openen ramen;
* centrale verwarming in hoofdzaak via convectoren;
* mechanische luchtbehandeling met topkoeling;
* kabelgoten voorzien van cat6 data en elektra bekabeling;

Huurprijs
kantoorruimte:
€ 145,-- per m² jaar, exclusief b.t.w. en (eventuele) servicekosten.

parkeren:
€ 750,-- per plaats jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
Uitgangspunt is: 5 jaar + 5 optiejaren, maar andere en/of flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Oplevering
In goed onderling overleg; op korte termijn.

Voorschot servicekosten
€30,-- per m²(inclusief energiekosten) v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. als verrekenbaar voorschot.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte dient huurder een huurgarantie te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 145
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1990

Oppervlakten

Oppervlakte 317 m2
In Units vanaf 317 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt 7
Parkeerplaatsen overdekt Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Liften
Te openen ramen
Kabelgoten
Toilet
Verwarming
Mechanische ventilatie
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren