Nieuwpoortweg 10

3125 AP Schiedam


Huurprijs op aanvraag
bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
De voormalige Manometerfabriek en bijhorende gebouwen ondergaan binnenkort een grondige renovatie en transformatie. Dat gebeurt met behoud van de authentieke elementen, maar ook door het toevoegen van een nieuw kantoorvolume met alle comfort van vandaag de dag. Het karakter van het gebouw blijft gelijk. Na oplevering voldoen de nieuwe kantoor- en/of bedrijfsruimten volledig aan de hedendaagse wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid, comfort, esthetiek en gebruiksgenot. Verder worden er 52 parkeerplaatsen gerealiseerd in de kelder. De sprekende glasgevel richt zich naar de A20 en maakt van het nieuwe gebouw een blikvanger op een zichtlocatie.

Naast de Manometerfabriek liggen nog twee kavels die bij de herontwikkeling betrokken kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om zowel kleine als grote bedrijven passende huisvesting te bieden (van 2.000m² tot wel 5.000m²). In de basis zijn er twee varianten uitgewerkt maar er is nog ruimte om samen met u als gebruiker maatwerkoplossingen te leveren. De Manometerfabriek biedt bedrijven de ruimte om naast hun kantoorfuncties, ook een bedrijfshal te huren. “Wij zijn op zoek naar pioniers in de maakindustrie die nieuwe historie gaan schrijven in dit pand.” Aldus Hans Donkervoort, eigenaar van de Manometerfabriek.

In variant A worden twee nieuwe verdiepingen toegevoegd aan het bestaande kantoordeel aan de Nieuwpoortweg. Aan de Jan van Riebeeckweg wordt een verdieping toegevoegd en nieuwe gevel gerealiseerd. In de kelder worden 52 gemarkeerde parkeerplaatsen aangelegd.

In variant B wordt aan het bestaande gebouw een kantoordeel met werkplaats toegevoegd op de hoek van het perceel (kruising Nieuwpoortweg en Jan van Riebeeckweg). Daarnaast wordt een “optopping” gerealiseerd van twee bouwlagen kantoorruimte boven het bestaande kantoordeel aan de Nieuwpoortweg. Dit deel wordt “opgetild” zodat er een doorzicht ontstaat tussen de bestaande bebouwing en voornoemde “optopping”. In de kelder worden circa 52 gemarkeerde parkeerplaatsen aangelegd.

In de basis wordt een uniform oplever- en afwerkingsniveau nagestreefd voor het gehele gebouw. Daarnaast is er ruimte voor huurder specifieke wensen welke in overleg met verhuurder eventueel gerealiseerd kunnen worden.

Locatiegegevens
Het gebouw bevindt zich aan de zuidzijde van de Spaanse Polder, direct gelegen aan de ring van Rotterdam. Het is een perfect bereikbare locatie, die de voordelen van een bedrijventerrein combineert met de nabijheid van een stadscentrum.

De Manometerfabriek ligt op slechts 500 meter van de op- en afritten naar de rijksweg A20. De A20 haakt vanaf dit punt snel aan op de A4 (Europoort-Botlek) en de A13 (Den Haag – Amsterdam). Er zijn ruime parkeermogelijkheden in de nabije omgeving en in het plan zelf. Niet alleen met de auto is de plek goed bereikbaar. Het Intercitystation Schiedam ligt op circa 1 minuut loopafstand. Het station is bovendien onderdeel van het Metronetwerk van Rotterdam, waar maar liefst drie lijnen stoppen waaronder de geheel vernieuwde Hoekse Lijn. In een oogwenk sta je in hartje Rotterdam, of reis je moeiteloos naar een andere bestemming in de randstad. Tenslotte stoppen hier ook nog stads- en streek­bussen en een tramplusverbinding.

Oppervlakte
In de basis zijn er twee varianten uitgewerkt maar er is nog ruimte om samen met u als gebruiker maatwerkoplossingen te leveren. Mogelijkheden zijn er vanaf 2.000m² tot 5.000m².

Huurprijs
Prijzen zijn op aanvraag

Opleveringsniveau
In de basis wordt een uniform oplever- en afwerkingsniveau nagestreefd voor het gehele gebouw. Daarnaast is er ruimte voor huurder specifieke wensen welke in overleg met verhuurder eventueel gerealiseerd kunnen worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs Huurprijs op aanvraag
Huurconditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar Niet beschikbaar

Oppervlakten

Oppervlakte 5.000 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).