Oostzeedijk 276

3063 CA Rotterdam


201 m2 (in units vanaf 201 m2)

€ 140 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

in woonwijk

In woonwijk

Omschrijving

Algemeen
Circa 201 m² kantoorruimte gelegen op de tweede etage van gebouw De Admiraal gelegen aan de Oostzeedijk 276 te Rotterdam Kralingen. De ruimte is ingericht met vloerbedekking en uitgebreide pantry. Tevens is het mogelijk maximaal 5 parkeerplaatsen te huren in de achter het gebouw gelegen parkeergarage.

De Admiraal, dat bijna een compleet bouwblok beslaat, vormt de overgang tussen de historische bebouwing en de gerealiseerde grootschalige woon- en bedrijfsgebouwen uit de wederopbouw en de jaren negentig. De Admiraal bevat woningen en kantoorruimte. In het laagbouwdeel aan de Oostzeedijk dat aansluit op de historische architectuur is het kantoor voor de deelgemeente Kralingen gevestigd. Boven het kantoor bevinden zich maisonnettes. Aan de Admiraliteitskade zijn bouwmassa’s grootschaliger. Hier bevindt zich de woontoren en het kantoorgedeelte van onder andere verzekeringsbedrijf AON.

Locatie
De Oostzeedijk is gelegen tegen het centrum in de wijk Rotterdam Kralingen-Crooswijk. In de directe omgeving van het moderne kantoorgebouw uit 2003 treft u diverse winkels, supermarkten en leuke horeca gelegenheden op loopafstand. Het centrum van Rotterdam ligt op loopafstand met de Markthal en de Bibliotheek overlopend in het begin van de Hoogstraat, alwaar de weekmarkt plaats vindt op dinsdag, zaterdag en ‘s zomers ook op zondag.

De locatie is zeer goed bereikbaar. Met de auto heeft u een goede ontsluiting via de Maasboulevard richting de A16. Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar, het metro station Oostplein is op slechts 1 minuut loopafstand en de tram stopt voor de deur. Naast parkeren in de garage kan men in de directe omgeving ook prima op straat betaald parkeren.

Indeling
Via de algemene entree van Deelgemeente Kralingen-Crooswijk is de entree naar de liften via een intercom verbinding bereikbaar.
Op de tweede etage bevindt zich de lifthal met gedeelde sanitaire voorzieningen en toegang tot het gehuurde.
De ruimte is op de hoek van het gebouw gelegen met veel daglicht toetreding en beschikt over een grote open ruimte en een half open keuken / kantine gedeelte met een vergaderkamer.

Parkeerplaatsen
Het gebouw De Admiraal bevat een parkeergarage met 412 parkeerplaatsen op zes lagen in het midden van het complex;
In de parkeergarage van het gebouw zijn 5 plaatsen optioneel voor verhuur beschikbaar. Deze plaatsen zijn op begane grond niveau gelegen met een directe toegang naar het kantoorgebouw.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:
Centrale entree op begane grond met intercom verbinding.
Gedeelde entree met de Deelgemeente Rotterdam Kralingen-Crooswijk.
* systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
* te openen ramen;
* mechanische ventilatie en topkoeling;
* vloerbedekking;
* uitgebreide pantry;
* opslagruimte en vergaderkamer;
* kabelgoten voorzien van elektra en mogelijkheden voor data

Huurprijzen
Kantoorruimte
€ 140,-- per m² kantoorruimte per jaar, exclusief b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 1.750,-- per plaats per jaar, exclusief b.t.w.

Huurtermijn
Minimaal 3 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Voorschot service- en energiekosten
€ 28,-- per m² per jaar.

Energielabel
Onderhavig kantoorgebouw beschikt over Energielabel A.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 140
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2003

Oppervlakten

Oppervlakte 201 m2
In Units vanaf 201 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt Niet beschikbaar
Parkeerplaatsen overdekt 5

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Liften
Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Verwarming
Mechanische ventilatie
Topkoeling
Receptie
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).