Rivium Quadrant 90

2909 LC Capelle aan den IJssel


400 m2 (in units vanaf 20 m2)

€ 140 /m2/jaar
kantoorruimte

Kantoorruimte

kantorenpark

Kantorenpark

Omschrijving

Object
Exclusieve businessunits vanaf 20 m² gelegen op het zeer representatieve villapark Rivium Parc Royale dat onderdeel is van de bedrijfslocatie Rivium en zich bevindt in de agglomeratie Rotterdam, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door kantoorgebouwen met een hoog opleveringsniveau en wordt erkend als één van de betere locaties die momenteel beschikbaar zijn. Op de Vanad business campus worden diverse huurmogelijkheden aangeboden. In het business center is het mogelijk om units vanaf circa 20 m² tot circa 350 m² te huren. De units zijn per direct beschikbaar. De campus beschikt verder over een (biologisch) bedrijfsrestaurant, diverse vergadervoorzieningen aangeboden in verschillende panden en een eigen huismeester.

Locatiegegevens
Rivium heeft een directe verbinding met de rijksweg A16 (Ring Rotterdam) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. The Hague Rotterdam Airport bevindt zich op slechts 10 autominuten.

Vanuit het bedrijvenpark is een speciale busdienst georganiseerd welke het vervoer van en naar o.a. Rotterdam CS en metrostation Capelsebrug verzorgt met een frequentie van 6x per uur. Ook heeft het businesspark Rivium een eigen ParkShuttle. De ParkShuttle is een prettige en aantrekkelijke verbinding tussen metrostation Kralingse Zoom, Fascinatio/ Brainpark III en bedrijvenpark Rivium. De ParkShuttle is het eerste onbemande openbaar vervoermiddel in Nederland.

Indeling
Het business center biedt de mogelijkheid om multifunctionele kantoorunits vanaf ca. 20 m² te huren. De units kunnen worden vergroot met ruimten van ca. 20 m² of 25 m².

Vraag naar de diverse mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Parkeren
Op eigen (afsluitbaar terrein) terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar voor € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w. In de directe omgeving zijn overigens tevens openbare (onbetaalde) parkeerplaatsen aanwezig.

Voorzieningen
De kantoorunits worden opgeleverd in huidige staat en zijn onder andere voorzien van:
- representatieve entree (gemeenschappelijk);
- dames- en herentoiletgroepen (gemeenschappelijk);
- lift (gemeenschappelijk);
- systeemplafond v.v. inbouw verlichtingsarmaturen;
- klimaat beheersysteem;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- verwarming door middel van radiatoren v.v. thermostaatkranen;
- kiep/kantel ramen v.v. isolatieglas;
- aanwezige vloerbedekking (éénmalige verstrekking).

Vergaderfaciliteiten
Op veel etages is 1 gemeenschappelijke vergaderkamer aanwezig. Prima voor 1 op 1 gesprekken.
In gebouw M gelegen aan Rivium Quadrant 2 zijn diverse moderne vergaderzalen per dagdeel te huur. Huurder heeft derhalve de mogelijkheid om hier tegen betaling van € 40 - € 60 per dagdeel gebruik van te maken. Koffie, thee en water is inbegrepen.

Bedrijfsrestaurant
Op de campus is in gebouw M aan de Rivium Quadrant 2 een modern bedrijfsrestaurant aanwezig voor huurders. Tegen een vergoeding van € 5,-- per m² per jaar kan hier gebruik van worden gemaakt (consumpties tegen pinbetaling).

Servicekosten
Op de businessunits is een vast bedrag van € 42,50 per m² per jaar van toepassing voor het pakket aan leveringen en diensten. Energieverbruik is hierin inbegrepen.

Receptiediensten
De vergoeding voor receptiediensten bedraagt € 13,50 per m² per jaar.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Huurtermijn.
Vanaf 1 jaar mogelijk.

Opzegtermijn.
3 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Betalingen
Huur, servicekosten en b.t.w. per maand vooruit.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 140
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1999

Oppervlakten

Oppervlakte 400 m2
In Units vanaf 20 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen niet overdekt 20
Parkeerplaatsen overdekt Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse A
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Liften
Te openen ramen
Kabelgoten
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Verwarming
Kamerindeling
Topkoeling
Receptie
Kantine
Vergaderruimte
Pantry keuken
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).