Sonnemerestraat 3

3044 EJ Rotterdam


€ 60 /m2/jaar
bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
Het betreft een geschakeld bedrijfs-/kantoorcomplex gelegen aan de Sonnemerestraat 3-5 / Strickledeweg 128 -130 op het bedrijventerrein ‘Spaanse-Polder’. Het complex is gelegen op een uiterst goede zichtlocatie direct langs de rijksweg A-20. De kantoorruimte heeft een industriële uitstraling en heeft veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. In overleg is de bedrijfsruimte uit te breiden met een additionele 1.300 m².

Locatiegegevens
Bedrijventerrein Spaanse Polder is tussen de rijkswegen A13 (Den Haag-Antwerpen) en A20 (Gouda-Hoek van Holland) gelegen. Door de directe ontsluiting van het bedrijventerrein met voornoemde rijkswegen is er sprake van een zeer goede bereikbaarheid. De ruime en overzichtelijke opzet van de infrastructuur op het bedrijventerrein vormen een goede aansluiting op voornoemde bereikbaarheid vanaf de rijkswegen. Station Schiedam Centrum is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Rotterdam Airport bevindt zich op 5 autominuten van het bedrijventerrein. Een bushalte (lijn 42) bevindt zich op loopafstand van het gebouw.

Indeling
Het object gelegen aan de Sonnemerestraat 3-5 bestaat uit circa 1.200 m² bedrijfsruimte, circa 55 m² entresol (momenteel in gebruik als kantoorruimte c.q. spreekkamer), alsmede circa 800 m² kantoorruimte, waarvan 180 m² is gelegen boven de naastgelegen aangrenzende bedrijfsruimte (Strickledeweg 128-130). De kantoorruimte is toegankelijk via 2 trappenhuizen gelegen aan de Sonnemerestraat.

Het aangrenzende object, Strickledeweg 128-130 bestaat in totaal uit ca. 1.300 m² bedrijfsruimte (532 m² en 768 m²).

Parkeren
Er zijn voldoende openbare parkeerplekken rondom het complex.

Huurprijs
bedrijfsruimte: € 60,-- per m² per jaar exclusief b.t.w.
kantoorruimte: € 120,-- per m² per jaar exclusief b.t.w.

Voorzieningen
Bedrijfsruimte:
- LED-verlichting;
- lichtstraten;
- pantry;
- heater(s);
- bovenloopkraan, max. werklast ca. 2.000 Kg*;
- vloerbelasting ca. 2.500 Kg/m²;
- vrije hoogte ca. 5.4 m¹;
- 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Kantoorruimte:
- alarminstallatie;
- tag toegangssysteem;
- gescheiden toiletgroepen;
- mechanische ventilatie;
- split airco units*;
- gedeeltelijk voorzien van systeemplafond, v.z.v. ledverlichting;
- verlichtingsarmaturen;
- diverse ingebouwde spreekkamers;
- vloerbedekking*;

Bovengenoemde met een * aangeduide voorzieningen worden ‘as-is where-is’ en om-niet aan huurder overgedragen. Het volledige onderhoud, reparatie en /of de eventuele vervanging van deze voorzieningen komt voor rekening en risico van huurder.

BTW
Uitgangspunt is een met b.t.w. belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Oplevering
in overleg, op korte termijn mogelijk.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 (optie)jaren

Energielabel
Label C

Zekerheidstelling
Huurder zal voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende b.t.w. afgeven.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de CPI, reeks CPI "Alle huishoudens" (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het CBS.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 60
Huurconditie Per vierkante meters per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1970

Oppervlakten

Oppervlakte 3.300 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse C
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).