Stadionweg 29

3077 AN Rotterdam


€ 10 p/j (Huurprijs)
winkelruimte

Winkelruimte

Omschrijving

Algemeen
Commerciële ruimte voor Perifere detailhandel langs de woon- en meubelboulevard aan de Stadionweg te Rotterdam.

De begane grond van de voormalige Praxis locatie aan de Stadionweg 29 te Rotterdam wordt in het laatste kwartaal van 2017 gerenoveerd voor de nieuwe huurder Meledi. Voor de verhuur is op de verdieping nog ca. 1.211 m² beschikbaar. De verdieping wordt tevens in de renovatie meegenomen en krijgt een nieuwe eigen entree met licht trappenhuis en een lift.

Aan de Stadionweg - vlakbij de Kuip – is onlangs direct naast deze locatie het nieuwe bedrijvencluster met o.a. Wooning, Praxis, Kwantum, Keukenkampioen en Halfords officieel geopend. Deze locatie kan hier prima op aansluiten

De wijk zal de komende jaren een enorm positieve impuls krijgen met de toekomstige realisatie van Feyenoord City en de nieuwe Kuip. Er komen onder meer huizen, wellicht een hotel, horeca, winkels en mogelijkheden voor vrije tijdsbesteding.

Bestemming
Op het perceel rust nu nog het bestemmingsplan Zomerland-Sportdorp. Op grond van dit plan is de bestemming ‘bedrijven’, waarbij perifere detailhandel is toegestaan.

Perifere detailhandel
Detailhandel die vanwege de aard en de omvang van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig heeft voor de uitstalling (auto’s, boten en caravans, tuincentra, bouwmarkten, grove bouwmaterialen, keukens en sanitair alsmede woninginrichting waaronder meubels). ( Bij besluit van 15 januari 2008 is door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland goedkeuring onthouden aan het doorgehaalde zinsdeel. ) Daarnaast bestaat er op deze locatie een aankondiging van de voorbereiding van een bestemmingsplan IJsselmonde Noord. Het gaat niet om een voorbereidingsbesluit. Deze aankondiging op grond van 1.3.1. Bro is op 26 april 2017 bekendgemaakt. Er is nog geen plankaart beschikbaar voor de toekomstige invulling.

Locatiegegevens
Het object is gelegen op de woningboulevard Stadionweg tegenover stadion “De Kuip” in het verlengde van de (file-vrije) afslag Feijenoord, op steenworp afstand van de rijksweg A16. In de directe nabijheid bevinden zich diverse openbaar vervoer mogelijkheden (tram/bus) naar bijvoorbeeld winkelcentrum Zuidplein of Centraal Station. Rotterdam Centrum is binnen enkele autominuten bereikbaar.

Voorzieningen
De verdieping wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
- Eigen nieuwe entree met licht trappenhuis;
- Lift;
- Lichtinval van 2 zijden;
- Vrije hoogte 3,5 meter;
- Gemeenschappelijk parkeerterrein voor circa 100 auto’s.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurtermijn
5 jaar.

Oplevering
Na gereedkomen renovatie, indicatie Q3 2020.

Voorschot servicekosten
Nader te bepalen bedrag per jaar exclusief b.t.w. als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Huurgarantie
Huurder zal voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie afgeven, ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 maanden (huur, servicekosten plus b.t.w.).

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 10 p/j (Huurprijs)
Huurconditie Per jaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar Niet beschikbaar

Oppervlakten

Oppervlakte 1.211 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Detailhandel
Showroom
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*