Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam


1.500 m2 (in units vanaf 20 m2)

€ 150 p/m
kantoorruimte

Kantoorruimte

bedrijventerrein

Bedrijventerrein

Omschrijving

Algemeen
Co-working concept FOR YOU in de Van Nellefabriek beheert een industrieel (UNESCO) erfgoed van zo'n 5.000 m². In hun zesde en nieuwste locatie biedt FOR YOU op maat gemaakte en volledig verzorgde kantoorruimten van 20 m² tot 1.500 m², dedicated desks en open werkplekken aangevuld met een grote social space met koffiebar en de beste vergaderfaciliteiten.

Het standalone expeditiegebouw is geen standaard kantoorlocatie. Met het industriële karakter heeft het geen doorsnee corporate uitstraling, maar is het een locatie met een verhaal en een rijke geschiedenis. In samenwerking met de kersverse eigenaars zijn een aantal ontbrekende schakels toegevoegd, zoals een in-house PostNL agentschap, koffiebar en opent binnenkort een eigen hightech onbemande supermarkt.

Het gigantische Van Nelle complex van ruim 65.000 m² is een voorzien van een groot parkeerterrein, een gym en onlangs is het grote grill restaurant Black Smoke geopend.

Bereikbaarheid
De Van Nelle fabriek is uitstekend bereikbaar. De snelweg A13 (afslag 13 Overschie) is vanaf de Van Nelleweg slechts 2 minuten rijden en de A4 (knooppunt Schiedam-Noord) is via de A20 in 4 minuten te bereiken.

Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed. Op een paar minuten lopen vertrekt iedere 10 minuten bus 38 die je naar Rotterdam Centraal Station (reistijd ongeveer 20 minuten) of Schiedam Centrum station (reistijd ongeveer 10 minuten) brengt.

Huurprijs
Er worden diverse soorten werkplekken aangeboden. Van een Flex Membership van € 150,-- per maand per persoon tot Dedicated desk en volledig ingerichte eigen kantoorruimte vanaf € 395,-- per persoon per maand.
Maak kennis met Offices For You en vraag naar de (onbeperkte) mogelijkheden.

Betaling
Per maand vooruit te betalen.

Aanvaarding
In overleg, per direct mogelijk

Huurtermijn(en)
In overleg.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 150
Huurconditie Per maand
Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar Niet beschikbaar

Oppervlakten

Oppervlakte 1.500 m2
In Units vanaf 20 m2

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Liften
Te openen ramen
Kabelgoten
Toilet
Pantry
Verwarming
Kamerindeling
Receptie
Kantine
Vergaderruimte
Sanitair
Pantry keuken
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Marcel Naaktgeboren

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).