Verbindingsweg 0 ong

2988 CE Ridderkerk


0 m2 (in units vanaf 5000 m2)

Prijs op aanvraag
bouwgrond

Bouwgrond

Omschrijving

Algemeen
Foodcenter Reijerwaard
Foodcenter Reijerwaard ligt centraal in Nederland, vlakbij de Rotterdamse haven. Met (inter)nationaal opererende bedrijven als The Greenery, Bakker, Hillfresh, Van Oers en Olympic Fruit is het Foodcenter Reijerwaard het grootste agro/vers/foodcluster in Nederland.
Nederland is wereldwijd de nummer 1 exporteur van groenten en de nummer 4 exporteur van fruit. Daarvan vindt nu al 25% van de handel al plaats in Foodcenter Reijerwaard, met een omzet van 3,8 miljard euro per jaar. Foodcenter Reijerwaard breidt uit en biedt een breed scala aan vestigingsmogelijkheden speciaal voor een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken, zoals internationale handelsbedrijven, verpakkers en bewerkers van groente en fruit, koelcapaciteit en pallethandel. Foodcenter Reijerwaard is gunstig gelegen
voor het hergroeperen van de belangrijke overzeese (longsea) en Europese (shortsea) import van verse groenten en fruit, aangevuld met een breed assortiment aan in Nederland geteelde producten.

Flexibele kavelinrichting
Op Foodcenter Reijerwaard is momenteel 25 van totaal 96 hectare grond beschikbaar. De kavelafmetingen zijn in overleg bespreekbaar. Zie ook de kavelindelingtekening welke in deze brochure is opgenomen.

Koopsom
€ 305,--per m² excl. BTW.
Dit is een indicatieve prijs en deze prijs is afhankelijk van de kavelgrootte.

In deze koopsom is opgenomen:
-Het perceel;
-Openbaar gebied;
-VVE / parkmanagement;
-Aandeelhouder Duurzame Energie;
-Freshcenter;
-Sociale onderneming / human capital pool;
-Overige voorzieningen.

Locatie gegevens
Door de ligging van Foodcenter Reijerwaard direct aan de A15 is de bereikbaarheid voor vrachtverkeer uitstekend. De locatie sluit direct aan op de A15, vanwaar de A29 en de A16 in enkele minuten te bereiken zijn. Vanwege de ligging aan de ring Rotterdam, zijn ook de aansluitingen naar de A20 (Gouda-Rotterdam), de A4 (Amsterdam-Den Haag) en de A13 (Den Haag-Rotterdam) nabij.

Bestemming
De bestemmingsplanprocedure is reeds doorlopen en onherroepelijk verklaard. De gronden zijn bestemd voor agrologistiek, agro- en food gerelateerde bedrijven, bedrijven op het gebied van be- of verwerkende agrologistiek en bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelenindustrie in de milieucategorie 3.1, 3.2 en 4.1. Daarnaast zij er mogelijkheden voor kennis-, informatie-en onderzoeksinstellingen en service verlenende bedrijven, die ten dienste staan aan de agro/vers/food logistieke bedrijvigheid in het cluster. De bouwhoogte reikt tot 30 meter. Het is mogelijk om binnen drie maanden een bouwvergunning te verkrijgen.

Parkmanagement
Gezamenlijke duurzame energievoorziening.
Foodcenter Reijerwaard wordt ingericht als duurzaam bedrijventerrein, met aandacht voor de gebruiker. Er is alle ruimte voor innovatie. Ook op energiegebied. Op het terrein komen drie windturbines. Alle mogelijkheden om duurzame energie op het terrein te generen worden uitgenut.
Daar profiteren alle ondernemers van. Er wordt een open glasvezelnet aangelegd en er komt er parkeermogelijkheid met voorzieningen voor wachtparkeerders. De goede bereikbaarheid wordt ook op het terrein zelf in stand gehouden door een doordachte routing. Om het gebruik van het bedrijventerrein op de lange termijn optimaal te houden wordt in nauw overleg met de gebruikers parkmanagement ingericht, dat rekening houdt met de wensen en eisen van eenieder. Parkmanagement Foodcenter Reijerwaard gaat uit van gedeeld belang van bedrijven en de betrokken overheid.

Zekerheidsstelling
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst, ter meerdere zekerheid, een onvoorwaardelijke bankgarantie, ter grootte van 10% van de koopsom, bij de notaris deponeren.

Notaris
Koper is gerechtigd de notaris te kiezen die hij wenst te belasten het opstellen van de koopakte en de levering van het registergoed stellen van de koopovereenkomst.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bouwgrond
Soort bouw Niet van toepassing
Bouwjaar 2018

Oppervlakten

Oppervlakte 0 m2
In Units vanaf 5.000 m2

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*
Vergelijkbaar aanbod

Geen resultaten

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).