Voorstraat 9 - 11

3231 BE BRIELLE


Prijs n.o.t.k
winkelruimte

Winkelruimte

winkelgebied stadscentrum

Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Algemeen
Te huur winkelruimte in een zeer gemoedelijke, authentieke drukke winkelstraat in het centrum van Brielle. De vesting van Brielle "het centrum" wordt gekenmerkt door vele monumentale gebouwen, de diversiteit aan winkels en horeca maken de vesting tot een gezellig en karakteristiek centrum. Ook voor toeristen heeft het centrum, maar ook de omgeving genoeg te bieden. De ruimte bestaat uit een begane grond, 1e verdieping en een zolder. Aan de achterzijde is een tuin gesitueerd met toegang tot een garageruimte, grenzend aan de Kaatsbaan.

Indeling
Begane grond ca. 700 m²
1e verdieping ca. 300 m²
Totaal ca. 1.000 m²

Locatiegegevens
Het centrum ligt nabij de N218, de doorgaande weg door Voorne Putten naar Spijkenisse, Hoogvliet en Hellevoetsluis. Brielle is bereikbaar via de N218 (Groene Kruisweg), die via de N57 weer in verbinding staat met de A15/N15 richting Rotterdam en het Europoort gebied en de beide Maasvlakten. Via de N57 is er ook een goede verbinding met Goeree-Overflakkee en de Zeeuwse eilanden.

De parkeermogelijkheden binnen de Vesting zijn beperkt; er buiten zijn goede (gratis) parkeermogelijkheden.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is gewaarborgd door enkele streekbuslijnen, onder meer van en naar Spijkenisse centrum (metro).

Huurprijs
€ 55.000,00 exclusief b.t.w.

Voorzieningen
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd, voorzien van o.a.:
• Toilet.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1870

Oppervlakten

Oppervlakte 700 m2
In Units vanaf Niet beschikbaar

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Detailhandel
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*
Vergelijkbaar aanbod

Geen resultaten