Wijnhaven 3

3011 WG Rotterdam


115 m2 (in units vanaf 115 m2)

€ 2.000 p/m
kantoorruimte

Kantoorruimte

winkelgebied stadscentrum

Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Object
Aan de Wijnhaven staat het zeer bijzondere en karakteristieke monumentale kantoorgebouw “Het Witte Huis” aan de rand van de “Oude Haven”. Het Witte Huis heeft de uitstraling en grandeur van een historisch kantoorgebouw en beschikt over de techniek en faciliteiten van een eigentijdse kantoorruimte.

Het uitstekend onderhouden monument is een geliefde kantoorlocatie voor een diversiteit aan Rotterdamse ondernemingen. De Wijnhaven en “Oude Haven” is, met de vele horecavoorzieningen en trein-, tram- en metrostation Blaak om de hoek, een zeer geliefde en prettige (werk)omgeving. Het stadscentrum en de bekende Markthal zijn op loopafstand gelegen.

Op de 6e etage is per direct 115 m² zeer nette kleinschalige kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De ruimte heeft prachtig uitzicht over de Oude Haven richting de noordelijke en oostelijke omgeving. Het 10 verdiepingen tellende kantoorgebouw, ooit het hoogste gebouw van Europa, beschikt over een dakterras met prachtig zicht over Rotterdam.

Locatiegegevens
De Wijnhaven is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven. Naast de historische uitstraling van de monumentale koopmanshuizen wordt de locatie gekenmerkt door een grote dynamiek van architectonisch hoogwaardige nieuwbouwprojecten zoals de 70 meter hoge woontoren “Wijnhaeve” en kantoorontwikkelingen zoals “Blaakhaven”, CitizenM Design Hotel en de beroemde 'kubus' woningen.

Het zakelijk centrum van Rotterdam aan de Blaak/ Westblaak/ Coolsingel is op loopafstand gelegen. In de directe omgeving bevinden zich diverse goede restaurants en uitgaansgelegenheden op het Gelderse Plein, langs de Oude Haven en in de Markthal. Ook het Mariniersmuseum is in het gebied gevestigd. Het pand is uitstekend zichtbaar vanaf de belangrijke verkeersader Maasboulevard, één van de drukste verbindingen tussen Rotterdam-Centrum en het rijkswegennet.

Indeling
Het betreft circa 115 m² kantoorruimte (noord-/oostzijde) op de 6e verdieping alsmede 1 parkeerplaats in de parkeergarage Blaakhaven. Additionele parkeerplaatsen zijn (onder voorbehoud) beschikbaar in de garage Spaansekade.

Bereikbaarheid
De nabij gelegen Maasboulevard biedt via de A16 een directe aansluiting op de Ring van Rotterdam. Met eigen vervoer is de Wijnhaven direct vanaf de Maasboulevard bereikbaar. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich het NS station Blaak met een directe verbinding naar Rotterdam CS, Dordrecht, Breda, Roosendaal, Den Haag, Leiden en Amsterdam. In en bij ditzelfde station vindt u ook haltes van tram, metro en bus. Ook via watertaxi kan de locatie uitstekend worden bereikt.

Parkeren
Huurder krijgt de beschikking over 1 parkeerplaats in de Blaakhaven garage. Additioneel zijn er een aantal plaatsen te huur in de garage Spaansekade. Voor de deur van het Witte Huis kan men betaald parkeren op straat.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd voorzien van de volgende aspecten:
- zeer representatieve entree;
- intercominstallatie;
- eigen brievenbus;
- te openen ramen;
- 2 personenliften;
- aanwezige pantry;
- dames- en herentoilet per etage;
- individuele alarminstallatie per unit;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking.

Huurprijs
Kantoorruimte + parkeerplaats + servicekosten bijdrage:
€ 2.000,-- per maand, inclusief servicekosten, exclusief b.t.w.

Additionele parkeerplaatsen: Parkeergarage Spaansekade (entree Koestraat) € 1.000,-- per plaats per jaar exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Oplevering
Per direct.

Servicekosten
Huurprijs is inclusief vaste servicekosten. Huurder dient ten behoeve van de levering van elektra zelf een contract af te sluiten met het betreffende NUTS-bedrijf.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 2.000
Huurconditie Per maand
Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1897

Oppervlakten

Oppervlakte 115 m2
In Units vanaf 115 m2

Energielabel

Energieklasse Niet beschikbaar
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Liften
Te openen ramen
Systeemplafond
Toilet
Pantry
Sanitair
Pantry keuken
Locatie
Routeplanner
Contact opnemen

Via dit formulier kunt u een contactaanvraag doen bij de makelaar.
Geef hieronder aan wat uw doel is bij het versturen van het formulier

*

Brochure ontvangen

Vul onderstaand formulier in en download gelijk je brochure (je hoeft niet eerst op een mail te wachten).