#

Winkelruimtes Rotterdam

Winkelruimte huren Rotterdam

 

Als het aankomt op het huren of kopen van een winkelruimte wil je natuurlijk dat alles perfect samenvalt. Het moet als een uitnodiging zijn voor de klanten, maar zij moeten het natuurlijk ook kunnen vinden. Zowel de locatie als looks, ofwel het uiterlijk en innerlijk, moeten volledig kloppen. Hoe beter de keuze met kijk op belangrijke aspecten van een winkelruimte is, hoe meer klanten er zijn en hoe meer er wordt verkocht. 

Plaats
Vloeroppervlakte
tot
Sortering
Aanbod type
Prijs

Huurprijs per (m² per jaar)

tot

Koop

tot
Oppervlakte

In Units Vanaf

tot
Ligging
Flexplek
Meetcertificaat aanwezig
Turn key
Energieklasse

Gevonden objecten (3)

Actieve filters:

De retailmarkt van Rotterdam

 

Als het aankomt op de retailmarkt in Rotterdam is het dé stad waar het op dit moment gebeurd. Er zijn behoorlijk wat veranderingen, waardoor er een enorme groei in kwaliteit is gekomen. De samenkomst van retail en vastgoed heeft er onder andere voor gezorgd dat er toch een andere soort werknemer en winkelier is gekomen. Daarnaast zijn er ook verschillende projecten, zoals de Markthal en Forum Rotterdam, die ook voor deze enorme groei en verandering hebben gezorgd. Hoog tijd om mee te gaan met deze ontwikkelingen.

 

Gespecialiseerd advies

 

Bij deze veranderingen komen dus ook verschillende aspecten aan bod als het aankomt op het kiezen van een winkelruimte. Deze ontwikkelingen blijven namelijk doorstromen en hebben invloed op uw winkel. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat er ervaren en professioneel advies nodig is als het aankomt op het kopen of huren van een winkelruimte

 

De Mik is al jarenlang gespecialiseerd als het aankomt op het verhuren of kopen van winkelruimtes. Door middel van onze specialisatie binnen deze sector wordt u op de juiste manier geadviseerd als het aankomt op het kiezen van een winkelruimte. Het is misschien wel de belangrijkste en daarmee allesbeslissend keuze voor een succesvolle winkel. Door middel van een locatieonderzoek, een analyse en advies helpen wij u bij deze belangrijke keuze.

 

Vraag en aanbod

 

Met de dynamiek binnen Rotterdam zijn er dus tal van ontwikkelingen als het gaat om vraag en aanbod binnen vastgoed wat betreft retail. Het is van belang om hierop in te spelen. In de locatie van uw winkelruimte moet er natuurlijk ook een juiste samenhang zijn tussen vraag en aanbod die voor voor het succes van uw winkel zullen zorgen.

 

Als we praten over het kiezen van een Winkelruimte in het bruisende en opkomende Rotterdam, praten we in ieder geval over een strategische keuze. Een keuze waarin huisvestingsstrategie een belangrijk aspect is. De Mik helpt u bij deze strategische keuze waardoor uw winkel op de perfecte plek zit. Voor zowel u als uw klanten. Neem gerust contact met ons op en een van onze ervaren makelaars helpt u graag verder.