#

Winkelruimtes Rotterdam

Winkelruimte huren Rotterdam

 

Als het aankomt op het huren van een winkelruimte wil je natuurlijk dat alles perfect samenvalt. Het moet als een uitnodiging zijn voor de klanten, maar zij moeten het pand natuurlijk ook kunnen vinden. Zowel de locatie als looks, ofwel het uiterlijk en innerlijk, moeten volledig kloppen. Hoe beter de keuze met kijk op belangrijke aspecten van een winkelruimte is, hoe meer klanten er zijn en hoe meer er wordt verkocht.

Plaats
Vloeroppervlakte
tot
Sortering
Aanbod type
Prijs

Huurprijs per (m² per jaar)

tot

Koop

tot
Oppervlakte

In Units Vanaf

tot
Ligging
Flexplek
Meetcertificaat aanwezig
Turn key
Energieklasse

Gevonden objecten (0)

Actieve filters:

De retailmarkt van Rotterdam

 

De retailmarkt in Rotterdam is booming. Het is dé stad waar het op dit moment gebeurd. Er zijn behoorlijk wat activiteiten in de binnenstad van Rotterdam, waardoor er een enorme groei in kwaliteit is gekomen. De Coolsingel wordt een stralende boulevard, De Markthal en Forum zijn echte moderne publiekstrekkers, de binnenstad krijgt steeds meer woningen en de Meent heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de meest populaire winkelstraten van de binnenstad. Naast retail is ook het aantal kwalitatief hoogwaardige horeca gelegenheden in Rotterdam enorm toegenomen. De samenkomst van retail en vastgoed heeft er onder andere voor gezorgd dat er toch een andere soort werknemer, bewoner  en winkelier is gekomen in Rotterdam. De binnenstad heeft zich ook uitgebreid naar gebieden rondom de Binnenweg en de Goudsesingel. Hoog tijd om mee te gaan met deze ontwikkelingen.

 

Gespecialiseerd advies

 

Bij deze veranderingen komen dus ook verschillende aspecten aan bod als het aankomt op het kiezen van een winkelruimte. Deze ontwikkelingen blijven namelijk doorstromen en hebben invloed op uw winkel. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat er ervaren en professioneel advies nodig is als het aankomt op het kopen of huren van een winkelruimte. De huurprijzen kunnen namelijk per straat nog enorm verschillen.

 

De Mik is al jarenlang gespecialiseerd als het aankomt op het aan- en verhuren van winkelruimtes. Door middel van onze specialisatie binnen deze sector wordt u op de juiste manier geadviseerd als het aankomt op het kiezen van uw ideale winkelruimte. Het is misschien wel de belangrijkste en daarmee allesbeslissend keuze voor een succesvolle detailhandel. Door middel van een locatieonderzoek, een analyse en advies helpen wij u bij deze belangrijke keuze.

 

Vraag en aanbod

 

Met de dynamiek binnen Rotterdam zijn er dus tal van ontwikkelingen als het gaat om vraag en aanbod binnen vastgoed wat betreft retail. Het is van belang om hierop in te spelen. Op de locatie van uw winkelruimte moet er natuurlijk ook een juiste samenhang zijn tussen vraag en aanbod die voor het succes van uw winkel zullen zorgen.

 

Als we praten over het kiezen van een winkelruimte in het bruisende en opkomende Rotterdam, praten we in ieder geval over een strategische keuze. Een keuze waarin huisvestingsstrategie een belangrijk aspect is. De Mik bedrijfshuisvesting helpt u bij deze strategische keuze waardoor uw winkel op de perfecte plek gevestigd kan worden. Voor zowel u als uw klanten. Neem gerust contact met ons op en een van onze ervaren makelaars helpt u graag verder.