#

Aanhuren / Aankopen

AANHUUR

De Mik bedrijfshuisvesting adviseert en begeleidt eindgebruikers bij het zoeken, vinden en aanhuren van huisvesting. Op basis van het programma van eisen van de opdrachtgever en zijn financiële speelruimte, maken wij een inventarisatie van de verschillende locaties en panden. De mogelijkheden worden vervolgens samen met de opdrachtgever geëvalueerd. De volgende stap in het proces is het voeren van onderhandelingen over de huurprijs en overige huurvoorwaarden, waarbij wij ons inspannen het beste onderhandelingsresultaat voor onze klanten te bereiken.

 

Vanzelfsprekend begeleiden en adviseren wij ook huurders bij het heronderhandelen van de bestaande huurovereenkomsten. Wij beoordelen de huurovereenkomst en toetsen de markconformiteit van de huurprijs en de overige huurvoorwaarden. Als daar aanleiding voor is initiëren onze adviseurs een markthuurprijs-herziening en trachten wij de overige huurvoorwaarden te optimaliseren door bijvoorbeeld flexibiliteit in de huurtermijn aan te brengen of nadere financiële tegemoetkomingen te bedingen.

Onze makelaars en vastgoedadviseurs zijn ervaren en hebben een grote regionale kennis van de vastgoedmarkten. Daarnaast zijn wij volstrekt onafhankelijk en baseren wij onze adviezen op objectieve uitgangspunten. Deze aanpak onderscheidt ons van anderen en vormt de belangrijkste pijler van ons succes.

 

AANKOOP

De Mik bedrijfshuisvesting adviseert en begeleidt eindgebruikers bij het zoeken, vinden en verwerven van huisvesting. Op basis van het programma van eisen van de opdrachtgever en zijn financiële speelruimte maken wij een inventarisatie van de verschillende locaties en objecten. De mogelijkheden worden vervolgens samen met de opdrachtgever geëvalueerd. De volgende stap in het proces is het voeren van onderhandelingen over de koopsom en overige voorwaarden, waarbij wij ons inspannen het beste onderhandelingsresultaat

voor onze klanten te bereiken.

 

Onze makelaars en vastgoedadviseurs zijn ervaren en hebben een grote regionale kennis van de vastgoedmarkten. Daarnaast zijn wij volstrekt onafhankelijk en baseren wij onze adviezen op objectieve uitgangspunten. Deze aanpak onderscheidt ons van anderen en vormt de belangrijkste pijler van ons succes.

De Mik bedrijfshuisvesting adviseert en begeleidt ook particuliere en institutionele beleggers bij het zoeken, vinden en verwerven van verhuurd onroerend goed (zie bij beleggingen).


HR_DSC2794.jpg

Deskfinder