#

Projectinrichting

De Mik bedrijfshuisvesting heeft een samenwerkingsverband met de full service projectinrichter PLAN@OFFICE.

 

In een sterk veranderende markt waarin efficiëntie en imago sleutelwoorden zijn, moet vroegtijdig bepaald worden of een gebouw geschikt is voor uw organisatie. Past het bij uw imago? Is het future proof? Is het goed bereikbaar voor zowel klant als medewerker?

 

Een steeds belangrijker wordend aspect, is de inrichting van de ruimte. U wilt toch ook dat uw personeel zich thuis voelt en daardoor optimaal productief is. Het nieuwe werken wint elke dag terrein en wij adviseren in samenwerking met PLAN@OFFICE de beste manier om dit binnen uw organisatie toe te passen.

 

Daarnaast wordt circulariteit en duurzaamheid steeds belangrijker.  PLAN@OFFICE maakt het voor haar opdrachtgevers mogelijk om tot een optimale circulaire inrichting te komen, door de keuzemogelijkheid die zij biedt binnen haar huidige productmix. Producten waarbij een 100% circulariteitsscore toebedeeld kan worden zijn hier nu al onderdeel van. De producten die PLAN@OFFICE vertegenwoordigd zijn gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

 

In samenwerking met PLAN@OFFICE Projectinrichting levert De Mik Bedrijfshuisvesting het advies, het ontwerp en de realisatie van uw nieuwe inrichting. Vanaf het eerste contact van test-fit tot aan de oplevering van uw bedrijfs- of kantoorruimte.

 

Als design&build specialist, voorziet PLAN@OFFICE in de behoefte van inspirerende (interieur) architecten en doortastende projectmanagers, welke inspelen op actuele normen, wensen en trends.

 

Ontzorgen staat bij PLAN@OFFICE centraal. Tevens heeft PLAN@OFFICE duurzaamheid, kwaliteit en design hoog in het vaandel staan, hierdoor wordt elk project kwalitatief hoogwaardig en volledig naar wens ingericht en opgeleverd.

 

Vanuit deze samenwerking zijn onder andere de kantoren ingericht van de Persgroep / AD, Mazda Nederland, ThyssenKrupp, ArboUnie en In-lite gerealiseerd.

logo ai.jpgDe werkzaamheden van onze makelaars zijn:

 

  • Analyse van en advies over bestaande huisvestingssituatie;
  • Ontwikkelen van een huisvestingsstrategie;
  • Onderzoek van en advies over kantoorinnovatie;
  • Uitvoeren van locatie-onderzoek;
  • Begeleiding van herhuisvestingsprocessen;
  • Projectmanagement van nieuwbouw namens de gebruiker;
  • Uitvoeren van herontwikkelingstudie van het eigendomsvastgoed van de gebruiker en/of de belegger;

 

#
Deskfinder