#

Taxeren

Alle taxateurs van De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. staan ingeschreven in het register Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook hebben wij gecertificeerde TMI taxateurs in huis.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting voert taxaties uit van alle categorieën commercieel vastgoed op basis van de voorschriften van het IVS/EVS en de richtlijnen van het TCV.

 

De kring van onze opdrachtgevers is breed en divers en varieert van particulieren, het MKB en het grootbedrijf tot institutionele- en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers en overheden.

 

Onze taxatierapporten zijn helder, objectief en altijd goed gedocumenteerd. Wij waarderen niet alleen kantoren, winkels, bedrijfsruimten, logistieke complexen en combinatiegebouwen, maar de expertise van onze taxateurs wordt ook gevraagd voor specifiek vastgoed zoals horeca, leisure, havencomplexen en grondposities. U kunt bij ons terecht voor taxaties ten behoeve van onder meer:

 

– aan- en verhuurbeslissingen;
– huurprijsherziening 290 BW bedrijfsruimte;
– aan- en verkoopbeslissingen;
– aanvraag of beoordeling hypothecaire (her)financiering;
– interne doeleinden (jaarcijfers, fiscaliteiten);
– minnelijke waarderingen;
– (residuele) grondwaardebepalingen;
– canonherzieningen bij erfpacht.

 

De taxateurs van De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. voldoen aan de criteria voor permanente educatie van het NRVT en zijn bovendien onderworpen aan de tuchtrechtspraak en het doorlopende toezicht van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Deskfinder