#

Verhuren / Verkopen

De Mik Bedrijfshuisvesting is vooral actief in de regio Rijnmond, de economische motor van de BV Nederland.

 

Rotterdam is één van de belangrijkste havens ter wereld en de regio Rijnmond is verreweg het grootste logistieke en industriële knooppunt van Europa. Door de uitstekende achterlandverbindingen en vijf concurrerende modaliteiten zijn alle belangrijke economische en industriële centra in West Europa binnen 24 uur bereikbaar. In de haven en op de markt voor industrie en logistiek gebeurt altijd wel iets. De makelaars en vastgoedadviseurs van De Mik zijn bekend met de dynamiek van de regio en weten wat er speelt op het gebied van infrastructurele werken, knooppunten en ontwikkelingen. Wij kunnen onze opdrachtgevers dan ook op een professionele en objectieve manier adviseren bij hun locatiekeuze of het vinden van maatoplossing ongeacht of het nu om een logistiek complex gaat of een bedrijfspand of een hoofdkantoor.

 

De traditionele makelaarsdiensten maken nog altijd een belangrijk deel van onze kernactiviteiten uit. Bij de aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop van commercieel onroerend goed is De Mik Bedrijfshuisvesting in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende intermediairs in de regio Rijnmond.

 

Wij hebben in algemene zin grote kennis van de regionale vastgoedmarkten. Ook pretenderen wij bekend te zijn met het merendeel van het bedrijfsmatig onroerend goed in de regio.

 

Ons bedrijf en onze makelaars en vastgoedadviseurs zijn maatschappelijk betrokken en bewegen zich actief in de markt, in ondernemerskringen, bij de lokale overheid, op relevante bijeenkomsten en binnen verschillende vastgoed netwerken. Daardoor kennen wij veel beslissers bij de eindgebruikers persoonlijk. Wij weten vaak wat er bij een bedrijf of organisatie op huisvestingsgebied speelt en kunnen daarop anticiperen.

 

Kortom wij hebben een uitgebreid netwerk en volgen de ontwikkelingen in de regio op de voet. Wij spannen ons in om onze opdrachtgevers de kwaliteit te leveren die zij mogen verwachten van een professional. Dit alles heeft De Mik Bedrijfshuisvesting gemaakt tot wat het is, namelijk tot één van de grootste onafhankelijke en objectieve intermediairs in commercieel vastgoed.

 

Retail en leisure zijn in algemene zin aan veranderingen onderhevig. Het kernwinkelgebied van Rotterdam staat bovendien aan de vooravond van een aantal aansprekende (her)ontwikkelingen. Wij begeleiden verschillende retailers en adviseren verschillende ontwikkelaars in deze deelmarkt.

 

Onze dienstverlening omvat elk aspect van strategie tot implementatie. Wij bieden u deskundigheid in onder meer winkelcentra, perifere detailhandel, winkelstraten en projectontwikkeling. Typische werkzaamheden van onze makelaars en adviseurs zijn onder andere:

 

– Projectmatige verhuur
– Advisering retailketens
– 303-huurherziening
– Aan- en verkoop namens beleggers
– Verhuur namens eigenaren
– Aanhuur namens retailers
– Het voeren van (her)onderhandelingen namens onze opdrachtgevers
– Contractvorming

Deskfinder