#

Accres Real Estate start met logistieke nieuwbouwontwikkeling van ca. 20.000 m² aan de Graanweg 17 te Moerdijk

Algemeen
Accres Real Estate is in samenwerking met Hercuton (bouw), Denc Architecten (design) en De Mik Bedrijfshuisvesting (commercieel) begonnen met de bouw van een hoogwaardig distributie centrum in Moerdijk. De logistieke nieuwbouwontwikkeling is direct naast de CCT terminal gelegen.

Locatiegegevens
Het distributiecentrum is gelegen op bedrijventerrein Moerdijk welk strategisch is gelegen tussen de haven van Antwerpen en Rotterdam. Het terrein beschikt over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens, spooraansluiting en twee directe aansluitingen op het rijkswegennet.

 

De Ontwikkeling
De ontwikkeling is gelegen op een kavel van circa 31.000 m² en bestaat uit circa 18.130 m² warehouse, circa 1.120 m² mezzaninevloer en circa 680 m² kantoorruimte verdeeld over twee lagen. Het distributiecentrum heeft een ruime parkeervoorziening (141 parkeerplaatsen) en zal worden gerealiseerd conform BREEAM standaard en zal over een BREEAM Very Good certificaat beschikken. De ontwikkeling zal op risico worden gerealiseerd en de oplevering staat gepland voor oktober 2021.

De Mik Bedrijfshuisvesting is exclusief verantwoordelijk voor de verhuur van het DC namens Accres Real Estate. Aanvullende Informatie is te vinden op www.graanweg17.nl

Deel deze pagina:

Deskfinder