BLEIZO Logistics Centre in Bleiswijk full speed ahead en nadert oplevering.
#

BLEIZO Logistics Centre in Bleiswijk  full speed ahead en nadert oplevering  

Algemeen
Mirastar Real Estate Investment Management Ltd is in samenwerking met Impact Vastgoed (ontwikkelaar) Cordeel Nederland (aannemer), Palazzo Architects (design) in de zomer vorig jaar begonnen met de hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling BLEIZO Logistics Centre in Bleiswijk. De bouw verloopt voorspoedig en de ontwikkeling zal in juli 2021 worden opgeleverd.

Locatiegegevens
Het distributiecentrum is gelegen op Business Park Bleizo in Bleiswijk, op loopafstand van Bleiswijk-Zoetermeer treinstation. Het Bleizo Business Park in Bleiswijk heeft zich bewezen als het logistieke hart van Zuid-Holland en is gelegen midden in de A12 Corridor. De unieke ligging van het Bleizo Logistics Centre biedt directe toegang tot enkele van de belangrijkste snelwegen in Nederland. Binnen een uur kan een vrachtwagen het grootste deel van West-Nederland bereiken (meer dan 8 miljoen inwoners), waaronder de Randstadsteden Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

 

De Ontwikkeling
De hoogwaardige nieuwbouwontwikkeling bestaat uit circa 42.459 m² warehouse (te huur vanaf ca. 19.000 m²), circa 3.718 m² mezzaninevloer en circa 2.387 m² kantoorruimte. Het distributiecentrum heeft een ruime parkeervoorziening (543 parkeerplaatsen), is verdeeld over twee units en zal worden gerealiseerd conform BREEAM Very Good.

 

In het ontwerp van de twee gebouwen wordt de verbinding gezocht tussen kantoor en magazijn middels een doorgaande baan in de gevel die op de geveluiteinden uitkraagt. De Onyx wit-groene parelmoer baan contrasteert sterk met de donkere gevelbeplating en maakt een herkenbaar gebaar aan zowel de A12 als de Laan van Mathenesse.

 

De ontwikkeling is op risico gerealiseerd en de oplevering staat gepland voor juli 2021.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting en Savills Logistics & Industrial zijn exclusief verantwoordelijk voor de verhuur van het DC namens Mirastar Real Estate Investment Management Ltd & Impact Vastgoed.

Deel deze pagina:

Deskfinder