#

 

DAKA Sport tekent huurovereenkomst in

“The Wall” te Utrecht

 DAKA opent in het 3de kwartaal van 2019 haar nieuwste filiaal in “The Wall” bij het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. De 3000 m² grote winkel komt centraal in het grootschalige winkelcentrum op de 1e verdieping.  Hier kan DAKA de volledige collectie op het gebied van sport en vrijetijdsartikelen volgens haar nieuwste winkelconcept kwijt. De komst van DAKA Sport betekent een mooie aanvulling op de andere huurders in deze 850 meter lange eyecatcher langs de druk bereden rijksweg  A2.

 

In navolging op Decathlon, Amac en Mantel kiest DAKA SPORT eveneens voor The Wall langs de A2.

De populariteit van The Wall is door de recente komst van deze nieuwe aansprekende huurders enorm toegenomen. Urban Interest en Built to Build verwachten dat de komende maanden nog meer huurders zullen worden gecontracteerd. De kracht zit in de diversiteit van het aanbod, de goede bereikbaarheid en het eenvoudig en goedkoop parkeren. Urban Interest en Built to Build zijn direct begonnen met het uitvoeren van verschillende plannen om The Wall nog aantrekkelijker te maken voor de consument.

 

Jan Peter Dankaart (managing partner DAKA) was direct overtuigd  van de vestigingsplaats bij het zien van de nieuwste plannen voor The Wall. “De centrale ligging en het concept van The Wall past bij onze nieuwe strategie om voor alle bewoners van Nederland bereikbaar te zijn. Het is ons doel om uiteindelijk in heel het land winkels te hebben. Consumenten dienen idealiter binnen 30 autominuten bij één van de DAKA filialen te zijn.” Voor 2020 ligt de focus op de provincie Noord-Brabant. Daar is de sport- en vrijetijdsretailer nog niet vertegenwoordigd en ziet Dankaart goede mogelijkheden.

 

Het familiebedrijf DAKA Sport is ruim 50 jaar geleden begonnen met een kleine sportwinkel aan de Bergweg in Rotterdam-Noord en uitgegroeid tot een sport- en vrijetijdsketen met 14 vestigingen, gespecialiseerd in wintersport, outdoor, hockey, voetbal, running, fitness en tennis.  

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van DAKA SPORT. Urban Interest en Built to Build werden geadviseerd door BNP Paribas Real Estate en Frank van Kessel.

Deel deze pagina:

Deskfinder