#

Floyd Los treedt toe tot de directie van

De Mik Bedrijfshuisvesting

In 2019 is Floyd Los partner geworden bij en toegetreden tot de directie van De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Floyd heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van Industrial & Logistics. De Mik Bedrijfshuisvesting is door de komst van Floyd met zijn team inmiddels een serieuze speler in de Industrial & Logistics markt, zowel lokaal als regionaal. 

 

Floyd begon 14 jaar geleden in de makelaardij en is vervolgens vanaf 2011 werkzaam geweest bij een internationale vastgoedadviseur, met een focus op de industriële & logistieke markt. Sinds 2017 is Floyd werkzaam bij De Mik Bedrijfshuisvesting en heeft sindsdien de afdeling "Industrial & Logistics” substantieel uitgebouwd en verder geprofessionaliseerd. 

 

Met de toetreding telt De Mik Bedrijfshuisvesting nu 4 partners, te weten Peter de Mik, Dennis Borsboom, Mark van den Heuvel en Floyd Los welke gezamenlijk de directie voeren. De Mik Bedrijfshuisvesting kenmerkt zich als een onafhankelijke, ondernemende vastgoedadviseur en werkt met een steady team van ervaren vastgoedprofessionals. 

Deel deze pagina:

Deskfinder