#

Impact realiseert voor Picnic fulfilmentcenter in Zwolle

Impact Vastgoed realiseert voor online supermarkt Picnic een geautomatiseerd fulfilmentcentrum op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle.

 

Het pand heeft een vloeroppervlak van 45.000 m2. Anderhalf jaar geleden kondigde Picnic de ontwikkeling van het eerste gerobotiseerde fulfilmentcentrum in Utrecht aan, dat over enkele maanden operationeel wordt. Vorige maand werd bekend dat ook in Rotterdam een geautomatiseerd fc wordt gebouwd.

 

Picnic vestigt zich op Hessenpoort op een kavel van 7 hectare. Impact Vastgoed is de ontwikkelaar en verhuurt het gebouw aan Picnic. Het distributiecentrum is ontworpen door architect Palazzo. In november dit jaar wordt gestart met de bouw.

 

Het nieuwe fc op Hessenpoort gebruikt de modernste technologie om wekelijks voor ruim 200.000 gezinnen de boodschappen gereed te maken voor levering. Door het inzetten van deze slimme technologie kunnen medewerkers efficiënter en ergonomischer werken.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting trad bij de totstandkoming van deze transactie op namens huurder Picnic, CBRE trad op namens de verhuurder.

Deel deze pagina:

Deskfinder