#

Impact Vastgoed verkoopt een hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum van circa 49.000 m² in Bleiswijk aan KKR/ Mirastar Real Estate Investment Management Limited.

Het distributiecentrum zal circa 43.000 m2 warehouse, 2.700 m2 kantoorruimte en 3.700 m2 mezzanine omvatten. De bouw start naar verwachting in juli, oplevering van het gebouw is een jaar later (Q2-2021). Cordeel Nederland is gecontracteerd als aannemer. Het gebouw ligt ideaal gelegen direct naast de in- en uitrit naar de A12 en het nieuwe station Lansingerland-Zoetermeer dat in mei 2019 is geopend. Deze transportknoopslag brengt spoor-, auto-, bus- en fietsverbindingen samen. Het is de ideale uitvalsbasis voor logistieke bedrijvigheid.

Palazzo Architects creëerde het duurzame ontwerp van het gebouw dat BREEAM Very Good zal worden gecertificeerd. In het ontwerp van de twee gebouwen wordt de verbinding gezocht tussen kantoor en magazijn middels een doorgaande baan in de gevel die op de geveluiteinden uitkraagt. De Onyx wit-groene parelmoer baan contrasteert sterk met de donkere gevelbeplating en maakt een herkenbaar gebaar aan zowel de A12 als de Laan van Mathenesse. Uniek aan dit DC is de alzijdige kwalitatieve en kenmerkende uitstraling.

 

Mirastar Real Estate Investment Management Limited
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Mirastar op www.mirastar.eu/

 

KKR
Ga voor meer informatie over KKR & Co. naar de website van KKR op www.kkr.com en op Twitter @KKR_Co.

 

Adviseurs
De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde de ontwikkelaar, Impact Vastgoed, gedurende het gehele verkoopproces. Savills heeft tijdens de aankoop commerciële ondersteuning verleend aan Mirastar Real Estate Investment Management Limited. De Mik Bedrijfshuisvesting en Savills zijn tevens beide ingeschakeld voor de verhuur van het hoogwaardige DC Bleizo.

Deel deze pagina:

Deskfinder