#

 

Maasstede Vastgoed start met logistieke nieuwbouwontwikkeling
 aan de Prismalaan Oost 13 in Bleiswijk

Algemeen
Maasstede Vastgoed Ontwikkeling is in samenwerking met JPG Groeneweg (bouw), Bias Architecten (design), De Mik Bedrijfshuisvesting en Hopman & Schreuder (commercieel) begonnen met de bouw van een hoogwaardig last-mile distributie centrum in Bleiswijk.

 

Locatiegegevens
Het Bedrijvenpark Prisma is gelegen op een markante locatie aan de A12. Centraal in de Randstad, met alle grote steden van de Randstad op hooguit een halfuur rijden. Het bedrijventerrein Prisma is reeds aangesloten op de RandstadRail (Zoetermeer - Den Haag v.v.). Deze is aangesloten op het nieuwe station Bleizo (Bleiswijk Zoetermeer), waardoor de bereikbaarheid van en naar Utrecht en Rotterdam verder wordt geoptimaliseerd.

 

De Ontwikkeling
Het betreft een hoogwaardige, duurzame single-tenant nieuwbouwontwikkeling van ca. 5.430 m² i.c.m. ca. 51 parkeerplaatsen op een kavel van ca. 8.700 m². Het DC is o.a. voorzien van 6 loading docks & een vrije hoogte van ruim 11 meter. Vanwege de duurzame ontwikkeling is er een geschatte besparing op gebouw gebonden energielasten te realiseren van circa 80%.

 

De bouw is reeds gestart en de ontwikkeling wordt op risico gerealiseerd, oplevering is naar verwachting medio mei 2022.  

De Mik Bedrijfshuisvesting & Hopman & Schreuder zijn verantwoordelijk voor de verhuur van het DC namens Maasstede. Aanvullende informatie is te vinden www.prismalaanoost13.nl

Deel deze pagina:

Deskfinder