#

Medpace Netherlands huurt in gebouw Eurogate III aan de Watermanweg 30-42 te Rotterdam 

Medpace Netherlands huurt ca 736 m² met 20 parkeerplaatsen in gebouw Eurogate III aan de Watermanweg 30-42 te Rotterdam Alexander.

 

Medpace is een sinds 2016 beursgenoteerde middelgrote, klinische contractonderzoeksorganisatie gevestigd in Cincinnati, Ohio. Het bedrijf levert diensten zoals het uitvoeren van proeven en onderzoeken voor fase I-IV van de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

 

Met deze verhuizing kiest Medpace voor een goed gefaciliteerd gerenoveerd gebouw met verschillende nieuwe voorzieningen inclusief een hospitality concept, uitgevoerd door Sodexo. Het was voor Medpace belangrijk om een professionele verhuurder te vinden waarop ze kunnen rekenen om kwalitatieve service en een goede communicatie met het lokale team te garanderen. De aanwezigheid van een hostess, een luxe koffiecorner inclusief Grab&Go en een Food Plaza van circa 300 m² met verse bereiding van eten en drinken op de begane grond biedt zowel voor de medewerkers als alle bezoekers een extra meerwaarde.’

 

De renovatie heeft er mede voor gezorgd dat het gebouw energiezuiniger is. Tevens zijn er 20 elektrische laadpunten op het terrein aangebracht.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur voor de verhuurder.

Deel deze pagina:

Deskfinder