#

 

 

 

PingProperties sluit huurovereenkomst met Entrprnr Finance B.V.

PingProperties sluit huurovereenkomst met Entrprnr Finance B.V.

Het full-service administratiekantoor voor ondernemers gaat in totaal 404 m² v.v.o. huren op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 8 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A.

Het pand aan de Lichtenauerlaan biedt de medewerkers van Entrprnr een inspirerende en professionele werkplek. De locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid vanwege de directe ligging aan de snelweg A16 (Rotterdam/Breda/ Antwerpen) en de nabijheid van metrostation Kralingse Zoom. Het gebouw zelf is goed zichtbaar vanaf de A16. Met de eerdere verhuurder door De Mik Bedrijfshuisvesting aan Maandag® is het gebouw nu nagenoeg volledig verhuurd.

Entrpnr is een full-service administratiekantoor voor ondernemers en onderscheidt zich van andere boekhoudkantoren door gebruik te maken van de modernste software en de dagelijkse verwerking van de boekhouding. Entrpnr geeft ook advies op het gebied van juridische zaken, HR, marketing, factoring, verzekeringen en bedrijfsfinanciering.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens PingProperties.

Deel deze pagina:

Deskfinder