#

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag voor haar pand aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam. Het kantoorpand is gelegen op bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. Het gaat om een totaal van 553 m² v.v.o. kantoorruimte met  14 parkeerplaatsen.

 

Met de verhuizing van de business units Overheid & Onderwijs naar de Lichtenauerlaan 80, gaat een belangrijke wens van de detacheerder in vervulling om de verschillende bedrijfsonderdelen fysiek dichter bij elkaar te brengen. Er is reeds een business unit gevestigd op het nabijgelegen Brainpark I. Daarnaast was de uitstekende ligging van het pand, met zichtlocatie direct aan de A16, doorslaggevend.

 

Maandag zal haar intrek nemen op de bovenste verdieping. Deze verdieping heeft een riant dakterras met prachtig uitzicht over het Kralingse Bos en de skyline van Rotterdam. De overige verdiepingen zijn verhuurd aan vastgoedontwikkelaar Blauwhoed en BBN adviseurs voor gebouw en gebied. Op de 1e verdieping is nog een ruimte van 404 m² v.v.o. voor een nieuwe huurder beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met De Mik bedrijfshuisvesting.

 

Ping Properties is geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting.

Deel deze pagina:

Deskfinder